Registracija vozila
Re: Registracija vozila
Odrađen tehnčki danas na almeri, proverili samo kočnice, koje su odlične, i farove na moje insistiranje. Ostatak skoro da nisu ni pogledali.
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Pa sta su radili cca 30 min?
U mom slučaju su sedeli i pili kafu 27 minuta, tehnički je trajao 3.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Strasno, nemam reci, a i znao sam da ce vremenom to tako i biti, nazalost.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Mozda i bolje od glupiranja.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Kod mene su stvarno i gledali auto 7-8 minuta a ostatak smo blejali zajedno...nidza napisao:U mom slučaju su sedeli i pili kafu 27 minuta, tehnički je trajao 3.
I to sam kao isao kad je krenula cela prica...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Da al onda neka puste ljude na teh. da odrade vise vozila i da zarade vise.
Moraju da se odluce drzava sta stvarno zeli od tehnickih.
Moraju da se odluce drzava sta stvarno zeli od tehnickih.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Slicno iskustvo. Proverili kocnice, VIN i upisali kilometrazu. A, pre deset godina mi merili izduvne gasove i savetovali da promenim trougao jer je minimalna sirina stranica 5cm.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Ista situacija. Doduše meni je auto ispravan zbog moje sigurnosti i sigurnosti putnika.nidza napisao:U mom slučaju su sedeli i pili kafu 27 minuta, tehnički je trajao 3.
I moj se nekako drži.
Šta je strašno, što su uopšte pregledali praktično novi auto ili glupost da je pregled vremenski definisan?antivenom napisao: 15 Apr 2019, 18:57 Strasno, nemam reci, a i znao sam da ce vremenom to tako i biti, nazalost.
Kod mene izmerili izduvne gasove, nekih 0,3 nečega za dizel motor, kočnice perfekt, digli haubu, pumpali ili ispumpavali gume...nešto se zezali u kanalu tek da im prodje vreme. Pribeležili i stanje kilometraže.
I da, vratili me na pranje pre slikanja, kažu mora sveže opran da nema tragova od stajanja...
Rad, 10 minuta, blejanje 20 minuta.
I onda još 20 minuta čekao onu nalepnicu.
Glupost sto je pravilnikom ograniceno koliko traje a da se sve zavrsi za 3 minuta, druga glupost sto se novi automobili uopste teh pregledaju a trebalo bi bar 3 god da budu oslobodjeni tehnickog pregleda i treca glupost sto matore automobile tako pregledaju 3 minuta.
Sve tri su totalne gluposti i totalno pogresno.
Umesto nove automobile bar 3 god da oslobode, da ne ogranicavaju pregled i da se stari automobili bas detaljno ali stvarno pregledaju.
A sad je totalno pogresno sve od ovoga tj suprotno.
Sve tri su totalne gluposti i totalno pogresno.
Umesto nove automobile bar 3 god da oslobode, da ne ogranicavaju pregled i da se stari automobili bas detaljno ali stvarno pregledaju.
A sad je totalno pogresno sve od ovoga tj suprotno.
Novi se ne pregledaju 2 godine.
Stari se detaljno pregledaju, nikakve 3 minute već stvarni pregled.
Da li ima nekih tehničkih koji i dalje propuštaju uz ifktivni pregled, verovatno ima, ali većina uradi korektan pregled detaljno.
To se vidi i po oglasima, puno starijih auta ima bez tehničkog-registracije u ponudi što nije bio ranije slučaj.
Glupost jeste univerzalno odredjeno fiksno vreme za toliko različita moguća individualna stanja auta.
Da li ima nekih tehničkih koji i dalje propuštaju uz ifktivni pregled, verovatno ima, ali većina uradi korektan pregled detaljno.
To se vidi i po oglasima, puno starijih auta ima bez tehničkog-registracije u ponudi što nije bio ranije slučaj.
Glupost jeste univerzalno odredjeno fiksno vreme za toliko različita moguća individualna stanja auta.
Tolko detaljno pregledaju da su moj auto pustili sa ogromnim klobukom na gumi da izginem negde.
Novi ne bi trebalo 3-5 godina pregledati, stari, pa cujes sta ljudi pisu...ljubitelj napisao:Novi se ne pregledaju 2 godine.