Ako imas dobre felge sva 5 razlicita

Odličan izbor,TheWickerMan napisao: 09 Apr 2019, 17:55 Pošto nije imalo na stanju Contija 6, a nisam hteo Conti 5, uzete Ventus Prime 3 XL. Ako sam lepo video, DOT nije utisnut u gumu već odštampan, 4018.
Sent from my OnePlus6T using Tapatalk
Ako je za VW grupu imam original, padu i na Merc. 3000member napisao:Subicu, koje sigurnosne šarafe preporučuješ?
Znam sa sam prosarao, ali ne mogu da se odlucim da li se isplati ici na Michelin ili Conti, ili da ipak uzmem nesto jeftine, a da je i dalje dobronidza napisao: 16 Apr 2019, 00:03 Prošarao si sve moguće segmente.
Uzmi top gumu ako imaš para, vredi. Ako nemaš, best buy je Sava HP2 ili UHP2 ako postoji u dimenziji.
Jeftinije od best buy ja lično ne bih gledao.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
U toj dimenziji, koliko vidim, GY je 7800, Michelin ispadne oko 8300din, a Hankook 6300din, a jeste tvrdji malo auto.. A i nasi putevi.. Rupa do rupe, auto nizak..Ogi napisao: 16 Apr 2019, 07:56 Primacy 4 je jezivo skup, i ja sam ga hteo. Na kraju sam uzeo GY EG Performance. Ti prelazis otprilike kao i ja u proseku, slicne su i rute.
Ako imas auto koji nije tvrd kao moj, ja bih uzeo Hankook VP3 jer mi je to sve vreme bio favorit ali su mi ovde rekli da je malo tvrdji i samo iz tog razloga sam kupio GY.