In France, the tax authorities encourage donations by individuals and companies by enabling them to claim a tax deduction on donations to charitable organisations...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Sve mislim da je Francuskoj drzavi problem da plati obnovu. O crkvi da ne govorim. Tako se i kod nas infarktiram kad vidim da sipamo pare u Hram, a ovi u mantijama ne znaju sta ce sa parama...
ne znam gde bih ovo (možda u oglase, al ne kupujem ja).
Kolega gleda booster sedište za klinca, isofix, pa ako neko ima malca koji je prerastao booster, da razmenim vaše kontakte...
P.S. Svaki treći post je "pitam za kolegu".. Radim ovde kao sekretarica
Isofix booster, po mom mišljenju i nije baš u nekoj velikoj prednosti spram običnog boostera.
Funkcija im je da izdignu dete da mu pojas ne ide preko vrata. Dal' je isofix ili ne, svejedno je.
Kako vidim, danas u Srbiji je "neradni" dan ,a ustvari radnici idu ljudi u "radnu akciju".
Kakav paradoks. Paralelni svet.
Što bi rekao Voja Žanetić, trpaju ljude u buseve na kojima piše "slobodna vožnja".
member napisao: 19 Apr 2019, 10:33
Isofix booster, po mom mišljenju i nije baš u nekoj velikoj prednosti spram običnog boostera.
Funkcija im je da izdignu dete da mu pojas ne ide preko vrata. Dal' je isofix ili ne, svejedno je.
slazem se, pojas je tu bitan a ne fiksiranje bustera