Dobro veče
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Dobro veče
Bogami nema snimaka iz drona jos, nema ih izgleda koliko su ocekivali. Setam od pre jedno sat vremena po Novom Beogradu, ne moze od sendvicara da se prodje. Nista izgleda dok ih ne istovare na samo mesto dogadjaja i ograde u tor.
Sjebali su se.
Nisu ogradili prostor i pustili struju kroz žicu pa im se sad stoka šeta po gradu.
Nisu ogradili prostor i pustili struju kroz žicu pa im se sad stoka šeta po gradu.
Misliš, da svi ostanu u Beogradu?DukeNS napisao:Sad samo smisliti nacin da se ovi sto su otisli iz NS-a ne vrate...

Mnogo je lud i zaključan u svom svetu.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Poslednja izmena od Darko u 19 Apr 2019, 20:20, izmenjeno 1 put ukupno.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Neko danas mnogo dobro napisa za Boru: to je jedini čovek koji je uspeo za života da udje u legendu, pa iz nje izadje 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Nisam se nikad u neku osobu toliko razocarao kao u njega, aj sto je bio sa jednom vlasti, to je ok, pola foruma je tada verovatno bila uz tu vlast. Ali kad su vec zavrsili svoje trebao je i on da zavrsio svoj politicki angazman, sad je isti kao i svi oni danas u BeGeu.
evo ga jutros i Duca Borkovic javno na pinku poziva narod da se u sto vecem broju okupe u BG-u, kako je meni to jadno kad se sportisti, pevaci, glumci mesaju u politiku 
ne znam koliko je ova fotka realna, posto sad svako moze da montira kako mu odgovara a realno iz ovog ugla i ne moze sve da se sagleda kako treba ali ako je istina onda su jadni i bedni, dzabe im onoliki autobusi i sendvici

ne znam koliko je ova fotka realna, posto sad svako moze da montira kako mu odgovara a realno iz ovog ugla i ne moze sve da se sagleda kako treba ali ako je istina onda su jadni i bedni, dzabe im onoliki autobusi i sendvici

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nemoj njega da prozivas, dobices ban. Ipak je on nas DUCA.
ja njega i licno poznajem ali je mnogo pado u ocima naroda posle ulaska u politiku, mnogi koji su ga gotivili kao lika i sportistu sa itekakvim rezultatima su promenili misljenje, mislim ok on je nas i svakako cemo navijati za njega kad nas predstavlja na trkama po svetu ali ipak nije to to kao pre dok nije usao u ove krugove gde mu realno nije mesto
Poslednja izmena od OMP u 19 Apr 2019, 20:58, izmenjeno 4 puta ukupno.
On se odavno prodao. Narodni poslanik 
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk

Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
Moja procena je da je bilo više ljudi večeras, do 50%, nego prošle subote.
Ipak, to je nebitno, pošto prošle subote je svako došao svojom voljom.
Ipak, to je nebitno, pošto prošle subote je svako došao svojom voljom.
Od svih ovih ljudi danas verujem da bar 90%+ i ne gotivi vucica, niti bi zeleli da prisustvuju mitingu.
Da, slažem se, ali to ih uopšte ne abolira.
ni ove