Ja sam zvao da pitam kad sam menjao tablice i usledilo je kontrapitanje: fizicko lice, putnicko? - Da -Ne treba nista da menjate
Sa sajta sam shvatio da se podaci mogu promeniti bilo gde gde se moze izvrsiti i dopuna...
На који начин се врши промена података на уређају и на којим местима?
PREPAID СИСТЕМ
Уколико корисник уређаја за ЕНП у prepaid систему жели да изврши измену података на уређају потребно је доставити исти на продајно место уз очитану / копију саобраћајне дозволе на увид, док је за правно лице потребно и овлашћење/захтев на меморандуму фирме.
Промена података на уређају за ЕНП у припејд систему може се извршити на свим продајним местима ЈП „Путеви Србије“ и овлашћених Дистрибутера. Списак продајних места ЈП “Путеви Србије“ и овлашћених Дистрибутера можете пронаћи на страни Овлашћени дистрибутери
Ja sam svojevremeno na Zmaju promenio registarski broj taga bez pokazivanja ugovora na uvid.
Pre mesec dana sam hteo da promenim ponovo na Molu i tražili su mi ugovor na uvid (po pravilu službe) iako sam dopunio 10k dinara. Navodno, tag može biti ukraden i to je procedura. Jeste, na ukraden tag ću staviti 10k
Stoga, moguće je izvršiti promenu koja se evidentira i dobijaš papir.
Meni na Europetrolovoj pumpi gde sam inače kupio tag,tražili ugovor da bi se promenile registarske oznake na tagu.Nisam ga imao tada kod sebe,ali ću svakako to da promenim prvom sledećom prilikom,kad se setim .
ftj napisao:Sad me podseti sa tom brzinom, ladno za hrvatski tag treba da se zaustavis skroz da bi ti otvorio rampu. Kakvi jadnici
Jeste glupo.
Aaaali, možeš dopuniti SMSom ili putem ebankinga. Takođe, u svakoj dopuni je 21,74% bonusa. Kod nas daju 4%, i to ukoliko uplatiš 10.000 i time te motivišu da koristiš TAG?
P.S. meni naš TAG prolazi do ~60km/h, preko nisam probavao.