Pеšaci
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Pеšaci
Na internetu nisam nista nasao o tome da ne smeju da voze.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Prvi put čujem da postoji takvo zakonsko ograničenje. Čisto sumnjam da je tako, ali ostavljam mogućnost da nešto ne znam.
Za neuračunljivost je potrebno mnogo više od trudnoće.
Delija napisao:U trudnoci vrlo do jako lako moze da prodje kao "neuracunljiva", sto je verovatno i tacno.
Hormoni su u tom periodu u totalnom q...
Za neuračunljivost je potrebno mnogo više od trudnoće.
Tako rekose u nasoj HR sluzbi. Inace lekari ne preporucuju voznju automobila nakon 6. meseca trudnoce.
Moguce je da se ovo odnosi na trudnicko bolovanje kada mora da se miruje (zavisno od dijagnoze).
Moguce je da se ovo odnosi na trudnicko bolovanje kada mora da se miruje (zavisno od dijagnoze).
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
HR službe u Srbiji su poznate kao nepresušan izvor znanja.
Ne postoji zakonsko ograničenje, ali se u kasnijim mesecima trudnoće ne preporučuje zbog prevelike blizine volana stomaku,odnosno zbog mogućnosti povređivanja ploda čak i pri malim čukanjima.
Takođe je bitan faktor i položaj sedenja. Da bi vozila trudnica ne može da sedi zavaljeno kako inače sede u kasnijim mesecima.

Ne postoji zakonsko ograničenje, ali se u kasnijim mesecima trudnoće ne preporučuje zbog prevelike blizine volana stomaku,odnosno zbog mogućnosti povređivanja ploda čak i pri malim čukanjima.
Takođe je bitan faktor i položaj sedenja. Da bi vozila trudnica ne može da sedi zavaljeno kako inače sede u kasnijim mesecima.
Evo, taman ono o cemu sam pricao danas i pre par dana.
Prizrenska ulica, 18:15h, penjem se uzbrdo i stajem u desnoj traci ispred pesackog da propustim devojku. Nije nikoga bilo u levom retrovizoru kada sam pogledao. Devojka je odmah krenula i stigla do mog levog fara, i ukopala se u mestu a u tom trenutku pored mene prolece crni Cherokee. Ja sam ga skontao kraickom oka, ali je prosao toliko brzo da nisam uspeo da spustim ruku sa obruca volana na sirenu, a kamoli nesto vise. Sreca, bilo je vece, uzbrdica i veliki auto, pa ga je ona videla na vreme i stala. Da su bile drugacije okolnosti, ili ona manje pazljiva......
Prizrenska ulica, 18:15h, penjem se uzbrdo i stajem u desnoj traci ispred pesackog da propustim devojku. Nije nikoga bilo u levom retrovizoru kada sam pogledao. Devojka je odmah krenula i stigla do mog levog fara, i ukopala se u mestu a u tom trenutku pored mene prolece crni Cherokee. Ja sam ga skontao kraickom oka, ali je prosao toliko brzo da nisam uspeo da spustim ruku sa obruca volana na sirenu, a kamoli nesto vise. Sreca, bilo je vece, uzbrdica i veliki auto, pa ga je ona videla na vreme i stala. Da su bile drugacije okolnosti, ili ona manje pazljiva......
Ja bih slao pravo u zatvor bez suđenja sve što obilaze kola koja stoje na pešačkom. Pošto to neće biti nikad, kamerica u auto i drukanje pandurima, a najmanje što možemo da uradimo je da okačimo jednu takvu kompilaciju na YT.
Svakako treba preduzeti bilo šta, to su užasne stvari...
Svakako treba preduzeti bilo šta, to su užasne stvari...
Cozmorola u akciji?

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Odakle ti slika sa policijske kamere? 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Provalio me da sam bezo s posla 

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Inace, ako sam dobro razumeo ove na STB-u izgleda da ce tu da postave semafor.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Da, ja mislim sa tasterom, bolje da naprave pasarelu nego da mi seku savršeni zeleni talas koji imam od Opštine i uz pomoć kod postižem da odem do bloka 30 i vratim se kući za ~75 dinara u benzinu 

Kupi dizela.
A slazem se za je*ene semafore, pun mi ih je k. Cim nesto ne valja, oni pljas semafor. A tek sto ne umeju da naprave zeleni talas
A slazem se za je*ene semafore, pun mi ih je k. Cim nesto ne valja, oni pljas semafor. A tek sto ne umeju da naprave zeleni talas