Ako Ogi kuka i proklinje puteve zbog rupa da li to znači da ti je njegova impresija takva a da će Vucic na to da ti izvadi statistike kako nije tako? Ili kako što ti kazes:aviator napisao:@ljuba
Sam sebe diskvalifikuješ iz objektivne rasprave frazom "socijalistička statistika".
Ma koliko se upinjali tvrdnjama da je "ona" država skrivala takve podatke, tvrdim, da je narkomanija bila tako raširena, kao danas, i "ona" država bi, kao ova sad, po školama organizovala predavanja o tome kako se odupreti narkoticima, a roditelje upućivala kako prepoznati drogu u skrivenim oblicima a u ponašanju deteta, da li uzima drogu.
Na kraju, moja supruga, kao farmaceut, zna, kroz knjigu narkotike, koja se vodi u svakoj apoteci, koliko je narkomanskih zavisnika bilo nekad a koliko je danas.
Niko nije tvrdio da droge "nije bilo", pa ni socijalistička statistika. Ali ti si bukvalno istrgao iz teksta takvu rečenicu i počeo sa tvrdnjama dijametralno suprotnim, skoro da je tvojom školom carovala droga i alkohol.
"Ne, nego ne projektuj svoju percepciju kao činjenicu."
Ja sam pričao o svojoj percepciji (iskustvu, utisku) ma koliko ona bila lična. Da li sam negde pomenuo konkretne podatke za koje sam ja garantovao

Ako tebi nije smešna socijalisticka (komunistička) statistika pogledaj Kinu I njenu smesnu statistiku, svašta stoji a ništa ne kažu, zaista mislis da je bilo bolje. Sve se ja slažem za edukovanje I ozbiljniji instucioni pristup tada, kao i da je to bio deo elitizma. Ali isto tako tada se to ozbiljno skrivalo, i onima kojima je pomoć trebala nisu imali pristup istoj bas zbog toga. A sto se tice pića i cigareta samo mogu da ti kažem da i vise nego stojim iza te konstatacije.
I dalje mi nisi dao ozbiljan podatak osim da žena sve zna, a to znam posto i moja sve zna