OMP napisao: 30 Apr 2019, 15:24
ima dosta zadovoljnih vlasnika spark-a ali ima i onih koji to nisu, nije mi nikad bio zanimljiv pa se nisam ni informisao oko njega.... đ
Mozda bi vam bio zanimljiv pezo 1007, odlican gradski auto, unutra sasvim komforan i prilicno lepo i kvalitetno uradjen, imaju i finu opremu, zgodan za parkiranje i na uskim parking mestima zbog kliznih vrata, mehanika provereno dobra jer se ti motori odavno koriste kod pezoa, meni su jako simpaticni, mozda tako nesto da pogledate....takodje i pomenuti citroen c2 moze biti dobar izbor kao vrlo solidan, komforan i udoban mali gradski auto, imao sam jednog i bio sam bas prijatno iznenadjen tim autom, mehanika kao kod pomenutog pezoa
Hvala Vam.
Moram priznati
oba predloga mi se svidjaju. To nisam ni uzimala u obzir..jer
Pezo 1007 je lep , ali 2005, i 2006 g.je oko 3000 evr..ali ipak je to auto star 15 godina. Potrosnja je 6,4 l.
Pa sam odustala.
(Prodah Nissan Primeru karavan 1,6 ,koji je imao 21 godnu u decembru 2019.g., i da sad kupim auto samo 5 godina mladji od njega, a bio je bas dobar auto, nije resenje).
Svidja mi se na oko i Citroen C2, ali trosi 5,9 l a opet 2005 godiste je oko 2000-2500 evr.
Nisam pametna.
Bar su delovi i servis smesno jeftini za Punta , a njega sam htela da bude bar 2012.g. Iako je
verujem i tako mlad slabiji i od Citroena i Pezoa.
Razmotricu jos jednom sve ..
Neizmerno se zahvaljujem na pomoci svima, divni ste.