Servis - Razno
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Servis - Razno
mislim da samo oni to imaju. Davno je radila tamo, ne znam
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ok,pretpostavio sam.
t
t
- passenger
ti si stručnjak: maniaxxx i ja na WhatsApp trenutno diskutujemo. J el moze na Golf/Passat te generacije da se iskljuci potpuno ESP? Ili ako ugasim ESP, svetli lampica, ESP i dalje radi, samo ASR je isključen?
@dunx81
@dunx81
Iskreno ne znam,nisam ga nikad poterao do tih granica sa isključenim.
t
t
- passenger
Pričali mi ljudi da si ti neki stručnjak za VW te generacije. Ja im slepo verovao
Kako je krenuo da se kvari,postaću ekspert uskoro.
t
t
- passenger
Mnogo si negativan za nekog ko vozi VW. Ti možda imaš probleme, ali drugi će od tebe naučiti kako da spreče ili reše problem. To je bitnije od tvojih problema sa kolima.
- passenger
Još jedan dokazpassenger napisao: 03 Maj 2019, 19:55 Pre par dana jedan priča za Audi a4 2010-2011. godište 2.0TFSI. Naravno pravih 104 000 km, otišao motor. Trošio 5 litara ulja do Bosne i nazad. Nešto rodjak i ja razmišljamo da ga uzmemo i oteramo dole da popravimo i prodamo.

Klipovi, karike, lanac...
- MiloshNBG
- Pridružio se: 20 Jan 2016, 14:16
- Garaža: KIA Ceed 2019 1.0 T-GDI
Astra H 1.4. benzin, vozio na tempomatu dosta dugo, kisa lije u Italiji, tempomat radi, hocu nekog da obidjem, ali... Auto ne prima gas, ne gubi brzinu, ali ne mogu da mu dam gas, vozio oko 110km/h. Ukljucila se lampica za servis (kola i kljuc), stanem sa strane, iskljucim auto, ne vadim kljuc, sacekam 5 sekundi ukljucim auto i sad je sve ok.
Krenem, opet oko 110km/h, tempomat i posle 10ak min isti problem, ne prima gas. Stanem iskljucim, izvadim kljuc posle 15-20 sekundi ukljucim i krenem bez tempomata vozio oko 250km i nije bilo problema. Vozio i 80 i 140 u svim brzinama, preticao i sl. Auto se normalno ponasao.
Da li je zbog jake kise se zatupeo komp ili nesto drugo? Nemam gde u Italiji da radim dijagnostiku, a u Srbiji sam tek za nedelju dana.
Svako misljenje i savet su dobrodosli.
Hvala unapred.
Krenem, opet oko 110km/h, tempomat i posle 10ak min isti problem, ne prima gas. Stanem iskljucim, izvadim kljuc posle 15-20 sekundi ukljucim i krenem bez tempomata vozio oko 250km i nije bilo problema. Vozio i 80 i 140 u svim brzinama, preticao i sl. Auto se normalno ponasao.
Da li je zbog jake kise se zatupeo komp ili nesto drugo? Nemam gde u Italiji da radim dijagnostiku, a u Srbiji sam tek za nedelju dana.
Svako misljenje i savet su dobrodosli.
Hvala unapred.
- passenger
Ne treba ti dijagnostika
-stisni pedalu gasa i pedalu kočnice u isto vreme do kraja.
-daj kontakt
na sredini će ti se pojaviti kod greške
ovde ti je lista grešaka:
https://www.astraownersnetwork.co.uk/ar ... 06201.html
ako je nejasno:
-stisni pedalu gasa i pedalu kočnice u isto vreme do kraja.
-daj kontakt
na sredini će ti se pojaviti kod greške
ovde ti je lista grešaka:
https://www.astraownersnetwork.co.uk/ar ... 06201.html
ako je nejasno:
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Upravo tako, najlakse ocitavanje gresaka. Ja sam uvek snimao telefonom kako bi lakse izbrojao jer kad krene da blinka ne mozes bas da izbrojis precizno.
Verovatno je neka mala greska u pitanju pa ti prelazi u limp/safe mod.
Meni je na Astri pred prodaju iste simptome pokazivao, ispostavilo se da je labavo neko crevo vazduha na turbini.
Verovatno je neka mala greska u pitanju pa ti prelazi u limp/safe mod.
Meni je na Astri pred prodaju iste simptome pokazivao, ispostavilo se da je labavo neko crevo vazduha na turbini.
pass, nema potrebe da se dokazuje kada je sam VW priznao gresku u konstrukciji motora radeci 3 revizije.
Sve do 2017. godine komplet proizvodnja VAG i bilo kog njegovog brenda je schrott, pomoci nema osim remonta motora. Stotine hiljada motora su u pitanju. Priamo o benzincima sa tim problemom.
Nemacka je prepuna Audija po otpadima, bas danas reportaza na TVU sa jednog takvog u Berlinu sa preko 300komada raznih vozila euro 5 i novija.
Sve do 2017. godine komplet proizvodnja VAG i bilo kog njegovog brenda je schrott, pomoci nema osim remonta motora. Stotine hiljada motora su u pitanju. Priamo o benzincima sa tim problemom.
Nemacka je prepuna Audija po otpadima, bas danas reportaza na TVU sa jednog takvog u Berlinu sa preko 300komada raznih vozila euro 5 i novija.
Treća generacija je valjda od 2014 aktuelna. Kod mene je treća, a trebalo bi i da je u svakoj O3 RS takođe. Ja nikakve probleme nisam pročitao da su spomenuti na internetu. Zreo proizvod, dodatno osakacen u FL izbacivanjem ubrizgavanja iz glave. Ostavili su samo GDI.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
- MiloshNBG
- Pridružio se: 20 Jan 2016, 14:16
- Garaža: KIA Ceed 2019 1.0 T-GDI
Hvala na savetu!
Izbacuje gresku ecn 112008... Ali ne mogu preko telefona da pronadjem objasnjenje, pa ako moze i tu mala pomoc. Google mi izbacuje nemacke sajtove i forune...
Hvala na pomoci jos jednom
Izbacuje gresku ecn 112008... Ali ne mogu preko telefona da pronadjem objasnjenje, pa ako moze i tu mala pomoc. Google mi izbacuje nemacke sajtove i forune...
Hvala na pomoci jos jednom
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Pogledaj ovo http://www.vxronline.co.uk/forum/showth ... ct+cleaner
Imao sam listu kodova negde u nekom PDF-u. Mozda je problem u tome...neko je povezao problem sa tvojom greskom.
Imao sam listu kodova negde u nekom PDF-u. Mozda je problem u tome...neko je povezao problem sa tvojom greskom.