Pa nigde ne mozes, osim ako si prvi na semaforu da uhvatis zeleni normalnom voznjom. U realnosti hvatas sa 80... Meni se nije desilo ni jednom da na bulevaru Pupina stanem na crveno, ako vozim 70-80....
Ako od crkve kod novog Merkatora kreneš ka Savi sa crvenog i odmah ubrzaš do 60 i voziš 60, hvata te crveno kod Mercedesovih servisa 100%. Ne znam ni koliko je tu ograničenje.
Ne znam samo što su stavili to 50 kada tu realno može da se vozi k'o po auto putu...mislim ima mesta, tri trake a i nema nešto pešaka...a pešaci neka pripaze malko...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ne vidim kakve to veze ima sa hvatanjem zelenog talasa. Pesaci nisu kamikaze, postoje pravila, postoji zakon, pesacki prelaz, semafor... Ako ja bulevarom sa 3 trake vozim 70-80, a izmedju bulevara i trotoara ima 3 metra trave, ne vidim kako bi mogao da se desi problem.
Pretrcavanje auto-puta i bulevara je smrtni greh.
I opet se vracamo na ono, da ako je na bulevaru na Nbg zbog toga ogranicenje 50, onda u centru grada treba da guramo kola, ili da ugradimo ono "pit lane" dugme sa Formule 1, da nas ogranici na 20 km/h...