C7 je predstavljen početkom 2011. ali je proizvodnja krenula u novembru te godine, a C6 su proizvodili do juna 2011. Vidi prema slikama, tj. googlaj sa ovim oznakama.
Ma trebao sam nesto da porucim kolegi pa nisam znao koja je tacna oznaka.Njemu je prva registracija novembar 2011.
Nego reci mi posto cesce letis Wizzair-om kakve su šanse da se dobiju sedista jedno do drugog ako nisu rezervisana.Dobio sam na poklon 2 karte na relaciji Wien-Malmö al bez rezervacije.
pedja napisao: 11 Maj 2019, 21:23
Probah Pepsi Lime. Za nešto bez šećera, meni je baš slatko. Pola konzerve mi je OK, više od toga ne ide. Nije loš, ali mi uopšte nije legao u stomak.
Probaću i onu trešnju. Generalno, slabo pijem gazirano, ali reko' da probam.
T-T
Jesu slatki dosta. Meni je jedna limenka taman ok. Mada i ja ne pijem cesto, ponekad cisto da ugasim zelju.
meidling napisao: 11 Maj 2019, 22:49
Ma trebao sam nesto da porucim kolegi pa nisam znao koja je tacna oznaka.Njemu je prva registracija novembar 2011.
Nego reci mi posto cesce letis Wizzair-om kakve su šanse da se dobiju sedista jedno do drugog ako nisu rezervisana.Dobio sam na poklon 2 karte na relaciji Wien-Malmö al bez rezervacije.
teško da ćeš dobiti tako.
Najbolja opcija je da uzmeš jedno sedište, pogledaš koje je, pa onda doplatiš 5-6 eura za drugo pored njega.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''