Znaš foru sa vertikalnom panoramom? Možeš da napraviš da imaš 6 ruku
xeroj:
Oko mene niko ne sluša, sem mog oca jer ga majka tera da ne smara zvukom sa YT. Ja nisam koristio baš dugo.
Vidim u komentarima jedan odustao od P30 pro samo zbog 3.5 mm i uzeo S10+, a nije znao da se dobija:
Nije adapter kao kod P20 pro:
Pa ja bih radije uzeo verziju sa adapterom, a kapiram da moras da kupujes posebno.
Nije to toliko strasno, ukoliko se zvuk prenosi bez neke obrade preko c porta.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
grujicd napisao:3.5mm priključak koristim stalno, za nekoliko vrsta slušalica u zavisnosti od prilike (šetnja, trčanje, slušanje kući - sve različite sluške), tako se kačim u kolima, ponekad zakačim i za aktivne zvučnike. Eto, ja ga koristim za 10 ljudi
+1
Koristim i ja, u corsi ga na aux-u drzim i koristim. Imam i bezicne slusalice, ali da treba 3.5mm ulaz, treba.
Bogami, ovim sam telefonom toliko zadovoljan da će proći poprilično vremena pre nego ga zamenim. Bukvalno vrh, ni jedna stvarčica da mi kvari ugodjaj ili da mislim "e, moglo bi bolje".
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Ja koristim Note 9 vec pola godine i pre zadovoljan sam. Ali kakva sam budala vec gledam revjue drugih telefona.
Nadam se da ga necu promijeniti jos dugo jer telefon bukvalno kida.