Beograd
Re: Beograd
A da, to zaboravih, onda jedino izdavanje, niko krsten nece platiti realno 5. bez lifta.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Nisam ispratio, to je verovatno onaj sto je testiran u Auto Analizi. Gledao prvenstveno W140, xj40, e32 eventualno. E38 sam vozio. Rr se nametnuo kao logicno resenje iz vise razloga.passenger napisao:Bio jedan sivi S500, ispod 100kkm. Mislim da ga lik predstavio na MB forum.
Šta je još bilo u opticaju?
Meni je stan bio na 3 bez lifta, doduse sredjen. Do 1800 mozda moze da se dobije, jos je nize niz bulevar. Zavisi od stanja.
Jeste najtrazeniji, ali stari stan od 30mkv ne vredi 350 eur. Drug rentira stan u Vladetinoj ( par desetina metara od Masinca) za 300 eur bez troskova, a stan je novija gradnja i ima oko 50mkv.Xepoj87 napisao: 16 Maj 2019, 22:47 Taj stan moze i do 2k, samo ako nadje kupca. Ja bih krenuo sa 60k i spustio 3k ako neko hoce.
Ali tu stan moze da izda za 350e mesecno lagano, to je najtrazeniji kraj za izdavanje studentima.
Сад му није ништа...
Da ima lift, moglo bi bez problema.
To koliko neko drugi izdaje nije bitno.
Cena ide 8-12e po kvadratu.
Nije to baš tako lako dobiti.
Ne da nije lako, nego je nemoguce.
Uostalom, svaki put se pitam zasto odgovaram na njegove postove, kad covek ima opsesiju da kontrira u svakoj temi, cak iako pise nebuloze.
Ne znam samo da li to potice od nedostatka drustvenog zivota, ili nekih kompleksa, ali od ovog momenta ide na blok, da izbegnemo konflikt.
Uostalom, svaki put se pitam zasto odgovaram na njegove postove, kad covek ima opsesiju da kontrira u svakoj temi, cak iako pise nebuloze.
Ne znam samo da li to potice od nedostatka drustvenog zivota, ili nekih kompleksa, ali od ovog momenta ide na blok, da izbegnemo konflikt.
Сад му није ништа...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa bitno je, jer za takav stan 350e ne znam da li je iko dobio sem izuzetaka, nikako praksa.Xepoj87 napisao:Da ima lift, moglo bi bez problema.
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Posto je bitno, drugar izdaje stan od 35m2 ispod parka kod Tasa za 400e. Suoer namesten doduse, ali eto primera.
Od drugara bivsa riba je stan od 45m2 sa 2 drugarice placala 450e, pored Meka u bulevaru.
Njegova sadasnja riba i on zive u stanu u Beogradskoj preko puta Bucka, 40m2 350e, ali je stan krs tezak, WC solja ispod bojlera, ne mozes da pisas stojeci i krivis se kada sedas, kada bez lavaboa, namestaj nikakav.
Cale je izdavao jedan te isti lokal za 1250e, 2.500e i za 3.500e. Maltene isti lokal pored nas, covek izdaje za 4.500e vec x godina.
Zena u Obrenovcu banci izdaje lokal od 250m2 za 3000e.
Kao sto sam i rekao, cena je 8-12e, zavisno od situacije.
Markoue, odrasti i skontaj da ce neko imati drugacije misljenje od tebe.
Ovo je forum, poenta je da se kontrra genije, retko se se javljam kada se sa nekim slazem, ako je on to vec rekao.
A ti socijalni, idi pa se druzi, koji ces kurac ovde...nije da necemu pa sluzis.
Od drugara bivsa riba je stan od 45m2 sa 2 drugarice placala 450e, pored Meka u bulevaru.
Njegova sadasnja riba i on zive u stanu u Beogradskoj preko puta Bucka, 40m2 350e, ali je stan krs tezak, WC solja ispod bojlera, ne mozes da pisas stojeci i krivis se kada sedas, kada bez lavaboa, namestaj nikakav.
Cale je izdavao jedan te isti lokal za 1250e, 2.500e i za 3.500e. Maltene isti lokal pored nas, covek izdaje za 4.500e vec x godina.
Zena u Obrenovcu banci izdaje lokal od 250m2 za 3000e.
Kao sto sam i rekao, cena je 8-12e, zavisno od situacije.
Markoue, odrasti i skontaj da ce neko imati drugacije misljenje od tebe.
Ovo je forum, poenta je da se kontrra genije, retko se se javljam kada se sa nekim slazem, ako je on to vec rekao.
A ti socijalni, idi pa se druzi, koji ces kurac ovde...nije da necemu pa sluzis.
29 kvm u G. Jovanovoj jedva 250e. Stara zgrada, nije napucan stan nego normalan.
To je nepozeljnija pozicija za iznajmljivanje.
Parking nemoguc, haos od guzve, a nista strukturno vazno nije blizu i sve uzbrdo i nizbrdo.
Kada kazem strukturno, mislim da je em mala sansa da nekome bude posao blizu, em nema mnogo fakulteta u blizini, mislim da ima jedan mali privatni gradjevinski i eventualno u Knezu Bankarska i IT Akademija?
To je dobro za Airbnb, mogli bi da imaju 3 puta vece pare od tog stana.
I opet napominjem, ja sam to rekao kada nisam primetio da zgrada nema lift, bez lifta taj stan na 5. spratu moze da se proda za koliko kupac da, a za izdavanje takodje to debelo obara cenu.
Parking nemoguc, haos od guzve, a nista strukturno vazno nije blizu i sve uzbrdo i nizbrdo.
Kada kazem strukturno, mislim da je em mala sansa da nekome bude posao blizu, em nema mnogo fakulteta u blizini, mislim da ima jedan mali privatni gradjevinski i eventualno u Knezu Bankarska i IT Akademija?
To je dobro za Airbnb, mogli bi da imaju 3 puta vece pare od tog stana.
I opet napominjem, ja sam to rekao kada nisam primetio da zgrada nema lift, bez lifta taj stan na 5. spratu moze da se proda za koliko kupac da, a za izdavanje takodje to debelo obara cenu.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
neki lik iz te zgrade već duže vreme priča da će da napravi lift, ako mu stanari dozvole da nadogradi sprat na zgradi. Svi su pristali, ali ne znam zašto je sve stalo. To bi svakako povećalo cenu stana.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Treba neki pojedinačni urbanistički plan recimo.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Takve price su obicno navlakuse da se dobiju potpisi svih stanara, pa onda kada se zavrsi nadogradnja pocne plakanje kako se za lift u stvari nema para, da iz nekog razloga ipak ne moze da se radi...ovo-ono. A nadogradjene stanove je vec prodao i firmu prijavio za stecaj ili ugasio.passenger napisao: 18 Maj 2019, 07:11 neki lik iz te zgrade već duže vreme priča da će da napravi lift, ako mu stanari dozvole da nadogradi sprat na zgradi. Svi su pristali, ali ne znam zašto je sve stalo. To bi svakako povećalo cenu stana.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Xepoj87 napisao: 18 Maj 2019, 04:00 bez lifta taj stan na 5. spratu moze da se proda za koliko kupac da
neki lik iz te zgrade već duže vreme priča da će da napravi lift
Not gonna happen.
Poslednja izmena od Ogi u 18 Maj 2019, 11:16, izmenjeno 1 put ukupno.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Bilo je slucajeva da su stvarno napravili lift, znam za jedan.