Hrvatska
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Re: Hrvatska
Jes, al zato žena drži noge na rezervnom točku. 

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
To je trojke bio ako se ne varam 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Oni su skroz bolesni.
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
Ludaka ima svuda, posebno u stresnim situacijama. Ja ima skoro slicnu situaciju u blokovima kod Save. Stanari su izludeli od automobila koji im se tu parkiraju cim je malo lepse vreme, a o bahatosti istih (koji dolaze sa strane) da ne pricam... Bas sam imao scenu zadnji dan u BG gde je za dlagu izbegnuta tuca i demoliranje svega.... ni zbog cega, zbog ciste bahatosti...
Poslednja izmena od ljuba u 17 Maj 2019, 10:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Ovde je bolest u pitanju. Oni od svojih tablica misle da su Srpske, koji je to stepen ludila?!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Politika svih vladajućih stranaka u HR, poslednjih 20 ikusur godina je, između ostalog, snažno podržavanje antisrpske propagande. U ratno vreme je to bilo i očekivano, ali se nastavlja i dan danas, nažalost. Koji su razlozi za to duga je i teška priča koju ne bih ni započinjao.
No samo se pitam, da je obrnuta stuacija i da mi poslednjih 25 godina svakodnevno u svim medijima slušamo kako su hrvati zlikovci, da li bi mi bili bolji prema njima? Bojim se da bi bili još puno, puno gori.
No samo se pitam, da je obrnuta stuacija i da mi poslednjih 25 godina svakodnevno u svim medijima slušamo kako su hrvati zlikovci, da li bi mi bili bolji prema njima? Bojim se da bi bili još puno, puno gori.
Posetite www.garaza.rs !
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Ma nemojte da vas to obeshrabri, slobodno dodjite
ako vam je grcka dosadila.

ako vam je grcka dosadila.

Bicu i ja dole za 15 dana
mada se jos nisam odlucio za rutu do detalja...

- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Znaci, pravimo skup u rvatistanu?
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nemaš razloga za strah. Ne bi bili gori.trojanac napisao: 17 Maj 2019, 11:00 Politika svih vladajućih stranaka u HR, poslednjih 20 ikusur godina je, između ostalog, snažno podržavanje antisrpske propagande. U ratno vreme je to bilo i očekivano, ali se nastavlja i dan danas, nažalost. Koji su razlozi za to duga je i teška priča koju ne bih ni započinjao.