Malo sam preterao, priznajem

Izvinjavam se Ikac

Isto.grujicd napisao: 18 Maj 2019, 09:12 Garderobu odem da kupim kad baš moram, kad mi se nešto pocepa ili okraća, mrzim šoping.
Dodao bih jos i Paul and Shark.carov2 napisao:Ralph Lauren za 35e u njihovoj outlet radnji je super, za taj novac teško da može bolje, a za slične pare je i Superdry super...
Tommy odeću i obuću baš retko kupim iz razloga što za sličan/isti novac ipak radije biram druge brendove, na primer Boss.
Sent from my iPhone using Tapatalk
blaugrana napisao: 18 Maj 2019, 09:37 Au, Pass si ust'o na levu nogu
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
Da nisi koristio mozda DHL za isporuku iz Kine? Mene su jednom zajebali i nikada vise, sa nekim njihovim "dodatnim" troskovima obrademeidling napisao: 18 Maj 2019, 10:17 @ikac2000
Jel ti doslo nekad da platis carinu za porudzbinu sa njihovog sajta?
Gesendet von meinem SM-A750FN mit Tapatalk
Nisam nista porucivao.Postarina mi je 7.20 tako da se isplati ako se poruci vise stvari.A vidim da pisu da mogu naplatiti i carinusuperboss napisao:blaugrana napisao: 18 Maj 2019, 09:37 Au, Pass si ust'o na levu nogu
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
Pre bi rekao gastarbajtersku
Da nisi koristio mozda DHL za isporuku iz Kine? Mene su jednom zajebali i nikada vise, sa nekim njihovim "dodatnim" troskovima obrademeidling napisao: 18 Maj 2019, 10:17 @ikac2000
Jel ti doslo nekad da platis carinu za porudzbinu sa njihovog sajta?
Hmm, 3 marke, cene ogromna razlikaRalee napisao:Dodao bih jos i Paul and Shark.carov2 napisao:Ralph Lauren za 35e u njihovoj outlet radnji je super, za taj novac teško da može bolje, a za slične pare je i Superdry super...
Tommy odeću i obuću baš retko kupim iz razloga što za sličan/isti novac ipak radije biram druge brendove, na primer Boss.
Sent from my iPhone using Tapatalk
meidling napisao: 18 Maj 2019, 12:44 Nisam nista porucivao.Postarina mi je 7.20 tako da se isplati ako se poruci vise stvari.A vidim da pisu da mogu naplatiti i carinu