Pa ako dobija procenat za svaki posao onda je nezvanicni vlasnik
Ironija sudbine je da su oni kupili komgrap, izvukli imovinu i na kraju oterali firmu u stecaj. To je bilo pre dolaska nove vlasti i cesto su pominjali kako ce raskrinkati tu aferu ako dodju na vlast i naravno nikad nista s tim nije bilo a integral sad gradi puteve po koridoru.
Sad sam baš išao bajsem do Ostružničkog mosta, i tamo sam video sličan prekid. Samo vertikalan, ne kos. Rekao bi da to tako treba, verovatno je luft za termičko širenje.
Imali su problem prilikom izgradnje, morali da rade tzv. top down i to povećalo cenu pa se zato štedelo na svemu ostalom. Na celom objektu ne možeš naći 2 upravna zida. Sad još i žurba zbog najavljenog otvaranja a posla ima još dosta. To će sklepati samo da se ispoštuje rok.
To je dilataciona razdelnica. Zbog dinamičkog optetećenja, tektonskih kretanja i temperaturnih pomeranja. Uz sve to most nije kruto vezan za stubove...
Aljkavo odradjen detalj...
Za 7 dana idem za Surdulicu, bas me zanima kuda cu
Inace onaj klip gde Vucic vozi Koridorom i prolazi kroz jedan od tunela...identicna fora kao svojevremeno Erdogan u Turskoj. Znaci jezivo je koliko kopira strane mocnike.