Renault Clio IV
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Renault Clio IV
To je neki opšti trend u dizajnu...nekada smo se smejali Kinezima i njihovima kičastim svetlećim džidža bidžama koje lepo izgledaju samo dok su ganc nove, a posle izgledaju jadno, ali su oni taj fazon prodali svima. Nažalost, današnjem čoveku je bitnije kako nešto izgleda nego suština i stvarni kvalitet. Klavir lak ne ide u jeftina kola niže klase, a još kad je na jeftinoj plastici izgledaće jadno već posle godinu dve...em što matira i od noktiju će se videti brazde na suncu.
ma ja bih ako me nervira zveknuo foliju preko tog laka ako treba...
mene zivo interesuje kako ce se taj 0,9l pokazati...
i kako ce se auto voziti. kozmetika je sekundarna stvar...
@cosmo - tvoja tojota ide skoro 12sekundi 0-100, to ti je zapravo jedno sesnaest-osamnaest, jbg
mene zivo interesuje kako ce se taj 0,9l pokazati...
i kako ce se auto voziti. kozmetika je sekundarna stvar...
morali bi definisati sta znaci ozbiljniji - ako znaci veci, sa vecom kabinom i gepekom, modernijom paletom motora, novim tehnickim resenjima, onda je definitvno ozbiljniji i od klija 3 i od trenutne korse...Day Walker napisao: Dragane po cemu si sad zakljucio da je model ozbiljniji?
To sto je noviji ne mora po defaultu da znaci da je bolji od predhodnog ili starijeg konkurenta..
@cosmo - tvoja tojota ide skoro 12sekundi 0-100, to ti je zapravo jedno sesnaest-osamnaest, jbg

Imam isto ubrzanje ko Astra H 1.6
Sto znaci da cu derem ove sa Clio cetvorkom samo tako, dusu cu da im vadim

Sto znaci da cu derem ove sa Clio cetvorkom samo tako, dusu cu da im vadim

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
e super, ti si moj idol 

Idol... Billy Idol 

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Širim haos!
ovaj nahvali handling dizela...kakav ce tek onda biti neki ozbiljnije motorizovan...
pocinje da mi se svidja...
pocinje da mi se svidja...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Čekamo Markonija. Ja ovom ništa ne verujem, ko zna koliko litara konjaka su mu francuzi spakovali. 

Posetite www.garaza.rs !
Mislim da ćemo se načekati Markonija. Uzima slobodne dane i kupusa novu igračku. 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Odgledah i
http://youtu.be/wLQXZ9Csmww
Po njemu (u Holandiji) u ponudi su samo 0,9TCe i 1,5dCi. Dakle potvrda da je 1,2/75KS za one sa jeftinijim ulaznicama.
Kao sto rekoh, na reportazama sa salona automobila delovao je bolje nego na slikama, a sada je utisak jos bolji. Cak ni tabla nije toliko cudna. Istina, centralna konzola i piano black detalji su smesni. Videcemo uzivo kako to izgleda. I dalje mislim da ce ovo biti veliki udarac konkurenciji u klasi.
http://youtu.be/wLQXZ9Csmww
Po njemu (u Holandiji) u ponudi su samo 0,9TCe i 1,5dCi. Dakle potvrda da je 1,2/75KS za one sa jeftinijim ulaznicama.
Kao sto rekoh, na reportazama sa salona automobila delovao je bolje nego na slikama, a sada je utisak jos bolji. Cak ni tabla nije toliko cudna. Istina, centralna konzola i piano black detalji su smesni. Videcemo uzivo kako to izgleda. I dalje mislim da ce ovo biti veliki udarac konkurenciji u klasi.
evo jedan deo iz saopstenja o opremi -
"Kicking off the initial four trim level line-up is a new Expression trim level, available with the 1.2 16V 75 engine. Far from being a stripped-out base version though, and in keeping with Renault’s reputation for providing well-equipped models versus the competition, it benefits from a 4x20W radio with Bluetooth and USB connection, Bass Reflex system (enhanced speaker sound quality), driver/passenger/side and curtain airbags, 60/40 split-folding rear seat, cruise control, daytime running lights, ESC, Hill Start Assist, height and reach adjustable steering wheel, electric front windows and door mirrors, keyless entry and ignition, plus speed limiter. "
zanimljivo je da je u ovoj verziji klima opcija, ali spisak pocetne opreme cak i uz ovaj motor je zaista impresivna...
"Kicking off the initial four trim level line-up is a new Expression trim level, available with the 1.2 16V 75 engine. Far from being a stripped-out base version though, and in keeping with Renault’s reputation for providing well-equipped models versus the competition, it benefits from a 4x20W radio with Bluetooth and USB connection, Bass Reflex system (enhanced speaker sound quality), driver/passenger/side and curtain airbags, 60/40 split-folding rear seat, cruise control, daytime running lights, ESC, Hill Start Assist, height and reach adjustable steering wheel, electric front windows and door mirrors, keyless entry and ignition, plus speed limiter. "
zanimljivo je da je u ovoj verziji klima opcija, ali spisak pocetne opreme cak i uz ovaj motor je zaista impresivna...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
To sa klimom mozda i ima smisla za neka trzista, ali u svakom slucaju, kome treba, doplatice je.
HTC WS & TT2
HTC WS & TT2
Posetite www.garaza.rs !
pa da, doduse sa stranog sajta je skinuto, ko zna za koju zemlju. verujem da ce za vecinu trzista ici sa klimom u startu...
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Samo što nisam bacio peglu od dvobojnog volana.