Texas hold'em poker

Razne teme, pitanja, iskustva
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Texas hold'em poker

Post od Texonja »

Igra li neko online ili uzivo?
Gde igrate? Koji sajt? Koji klub?

sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Re: Texas hold'em poker

Post od Rakhil »

Brate texonja, ziv si? Reko, covek se naljutio posle onog brisanja, nece se vrne skoro :smile:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

I ja se pitah gde si se denuo. :)
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Jel to ono veća-manja, što je sad popularno kao android aplikacija?

Welcome back! :)
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

paja napisao:I ja se pitah gde si se denuo. :)
Pa igra Texas Hold'em. :kezo:

Šalu na stranu, Texas Hold'em samo ponekad odgledam na TV. Mislim da bi bilo preopasno za mene da krenem i da ga igram. :pardon:
Širim haos!
Igor
Reactions:
Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI

Post od Igor »

Ja igram jednom u dve nedelje sa drustvom.. Kupili smo coju, karte, cipove.. Dvojca najboljih ne placaju nista, ostali dele troskove klope i pica :) I uvek nas je 6.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Nisam nigde isao, pa da se vracam. Citam forum barem 5x dnevno, kao i uvek, samo sam se pritajio s pisanjem i da - jesam ljut zbog brisanja, ali to nije za ovu temu, tj takve teme nema na forumu osim u admin delu foruma koji ne vide korisnici. Nebitno.
Igra li neko za pare, ozbiljnu igru? (ja sam citao savete, procitao par PDF knjiga i poceo da igram online na micro limitima pre 4-5 dana, a posto konstantno pravim plus, ne znam dal' me kenja ili sam potencijal, ili su ostali na tim malim limitima budale)

Ne znam ima li gde to ozbiljno osim u Grand Casinu u BG?

@Igor, to vam je odlicna varijanta za druzenje. :doubleup:
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Ja sam se prvo igrao na fejsbuku toga i islo mi super, pa onda ovako kao Igor, ali se ne bih zajebavao da to igram u ozbiljnije pare. Tvoj nacin kladjenja u sportu apsolutno posmatram kao posao i zanat i to mi je ok, ali ovo je vec porok pa se pripazi. Nisam jednom u zivotu cuo kako nekoga kenja nevidjeno u startu a posle krene kuknjava...

P.S. Good to have you back :doubleup:
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Početnička sreća naravno. Profesionalno igranje holdema gde zarađuješ pare je rudarski posao za ljude sa čeličnim živcima. Bez 8-10 sati dnevno nema tu nekog uspeha.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Willkommen Texonja :doubleup:
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Igrao Thp i preko neta i uzivo.

Imas na netu dosta online sajtova (poker stars, pkr)

Volim da igram PKR mnogo je dobro odradjen.
Imas da igras free role isto tako i u kes.

Imam drugara koji je uzimao bas dobru lovu na pkr-u.

Mada meni bez premca in vivo, nista lepse kad uzmes zetone u ruke i krenes :sreckovic:
Drugacije je kad gledas nekog u oci i studiras ga nego kad kliknes misem.

Za Grand znam da organizuju pred novogodisnji turnir, mislim da je prosle godine vikend+ulaz bio 500 eur.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Blau kockar :kezo:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Ja sam svojevremeno igrao strip poker i ostao bez gaća. :djavo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

@Blau, igram na Partypoker i malo na Betfair, ali mi je interfejs na Betfairu toliko ogavan da me dekoncentrise i ne mogu da igram normalno. Partypoker je bas onako "saren", pravi kich, ali mi vise prija.
Uzivo ne znam kakva je ekipa. Pretpostavljam da su losiji igraci nego online, ali isto tako pretpostavljam da ima nekih kretosha koji za 1000 din prete briCom. Stalno zamisljam neko sljamersko okruzenje, znatno gore nego u kladionicama. Mozda i gresim.
Sto se tice balansa, evo kako stojim (cifre su zaokruzene)

dan 1: +10$
dan 2: +10$
dan 3: -30$
dan 4: +150$
dan 5: +30$
dan 6: danas, za sada u minusu 45$

Nije pocetnicka sreca, jer nisam bas totalni pocetnik (ranije sam igrao i gubio, pa sam batalio, ali sam gubio zbog nedostatka osnovne edukacije o hold'emu), ali moze biti obicna sreca, kenjanje... Dovoljno je da ti jedna karta izadje ili ne izadje, pa da od toga zavisi plus ili minus. Doduse, holdem ima veze i sa kladjenjem, jer se i ovde racuna verovatnoca da se dogadjaj odigra u poredjenju sa novcem koji treba uloziti da bi zaradio izvesnu svotu (prakticno kao i kvota).

Table koje sam igrao su 0.10 - 0.25$ ili 0.25-0.5$ , dakle nista jako i igrao sam otprilike po 3-4-5 sati dnevno, kad napabircim vremena.

S obzirom da se jos uvek trazim i da nisam procitao ni 10% od onog sto planiram, vise sam nego zadovoljan. Nastavicu sa ovim malim tablama, dok ne vidim gde sam. Za mesec dana igre cu vec imati solidan uzorak i realnije stanje.

Ima li neki klub koji mozes da mi preporucis u NS recimo? Makar da odem, popijem sok i pogledam kako to izgleda uzivo.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Stalno zamisljam neko sljamersko okruzenje, znatno gore nego u kladionicama. Mozda i gresim.
U dobrom pravcu razmišljaš :mrgreen: I igrači nisu uopšte naivni jer u grandu pojedini igrači gube sve što imaju pa je logično i da se maksimalno trude.
Nije pocetnicka sreca, jer nisam bas totalni pocetnik (ranije sam igrao i gubio, pa sam batalio, ali sam gubio zbog nedostatka osnovne edukacije o hold'emu), ali moze biti obicna sreca, kenjanje..
Pa upravo obična sreća koja se poklapa sa početkom tvog igranja holdema je početnička sreća. To što ti poznaješ igru i igraš pametno uopšte ne menja stvar. Činjenica je da veoma mali deo promila ljudi zarađuje pare od toga i da bi bio jedan od njih moraš da radiš kao crnac i nema ništa na brzinu i talenat.
Odgovori