Xepoj87 napisao:Bane,ja bih do sada vec okupio par komsija i to sam sredio
Koliko dugo to vec investitor obecava? Ulaz mi deluje dosta pohabano...
Stjepo,zavisi,cene idu od 5.000e po parking mestu,do 35.000e po parking mestu...
Za sad sve sto je obecao, ispunio je (izuzev sto nije promenio osigurace od 16 Am, i stavio one od 25, 25 mu majki)... Problem je taj sto se u toj nasoj maloj ulici (dugacka je celih 30 metara) gradi jos jedna zgrada (i kada se izgradi, to je to, jer fizicki vise nema mesta) onda ce srediti put. U potpunosti ga razumem jer ce mikseri ionako sjebati ovaj put, a onda ce sve da odradi kako treba. Ulaz izgleda pohabano jer je sve tu u blizini u fazi izgradnje (video si blokove). Plus, mislim da jedini iz dve zgrade imamo parking mesta, niko drugi nije kupovao...
Kada sve to bude gotovo, sam ce da ocistim i sredim taj ulaz...A onda cu da kupim W124 i sredjujem ga lagano u toj garazi
Јуче од 15 - 20 часова био паркиран код Вуковог споменика.
Све је прошло ок осим што сам ја идући у рикверц закачио стуб и мало изгребао браник.
За 4,5 сати цена је 360дин.
Од када је активна та гаража?
Ја сам живео од `96. до 2001. одмах ту у Челопечкој, не сећам се да су се људи паркирали тамо?! :?
Филиповић napisao:Јуче од 15 - 20 часова био паркиран код Вуковог споменика.
Све је прошло ок осим што сам ја идући у рикверц закачио стуб и мало изгребао браник.
За 4,5 сати цена је 360дин.
Од када је активна та гаража?
Ја сам живео од `96. до 2001. одмах ту у Челопечкој, не сећам се да су се људи паркирали тамо?! :?
Ta garaža je užas! Ja sam se samo jednom parkirao tu (išao da igram PES ) i nikad više. Ako je gužva, baš je otežan ulazak i izlazak sa parking mesta, upravo zbog tih ogromnih stubova...
Vidis... Sad leti nisam gledao kolika je temp.
Jedino znam da oko ponoci kad zakljucavam garazu napolju bude vec "za duge rukave" hladno i ako tada otvorim vrata garaze hocu da se slogiram kad me drkne vruc vazduh iznutra.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!