Beograd
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Beograd
Isao predvece da sacekam suraka na autobusku, majko rodjena sta je ono, tamo se ziv jedva stize, donji deo Balkanske (ili gornji Sarajevske, ne znam kako su krstili ono parce "ulice" kada se skrene iz Nemanjine), G Principa, Zagrebacka, Karadjordjeva, koji je ono pakao i od ulica i od kraja, jezivo, jadni ljudi koji moraju tu da zive.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Na tu temu. Vozio sam se napred nazad, neko vreme, čisto da vidim kako izgleda nekoliko stotina metara bez rupa 

T-T

T-T
-
- Banned
I ja po ovome prosle nedelje. Kuma se posle 2 godine izborila da joj patrljak od govnjive ulice od 150 metara asfaltiraju. Neka Krnjaca.

Racunam da je "putarska" sezona pocela pre puna 2 meseca. Nijedna ali nijedna ulica kuda ja svakodnevno prolazim nije asfaltirana. To je ono sto me brine. Sve se losije i jadnije odrzava. Krpe se rupe bez opsecanja, varijanta iz kamiona. Zbog nerada i neodrzavanja ulice sve brze propadaju. Neke od onih sto sam spomenuo a i u strogom centru, po Dorcolu, Vracaru, nisu radjene po 10, 15 godina. Posle svake jace kise ili nevremena, rupe su vece u obimu po 1,2cm, ziv sam svedok.

Racunam da je "putarska" sezona pocela pre puna 2 meseca. Nijedna ali nijedna ulica kuda ja svakodnevno prolazim nije asfaltirana. To je ono sto me brine. Sve se losije i jadnije odrzava. Krpe se rupe bez opsecanja, varijanta iz kamiona. Zbog nerada i neodrzavanja ulice sve brze propadaju. Neke od onih sto sam spomenuo a i u strogom centru, po Dorcolu, Vracaru, nisu radjene po 10, 15 godina. Posle svake jace kise ili nevremena, rupe su vece u obimu po 1,2cm, ziv sam svedok.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Na AP se spremaju za radove, samo čekaju da nagrne masa.
T-T
T-T
Radili su delove Žičke, Cara Nikolaja, Makenzijeve (to sam primetio).
-
- Banned
Krpili!
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
To kako se saniraju rupe i ostala ostecenja bolje da ne pricamo. Primer cverkova pijaca, semafor iz goapodara vucica, desna traka kod tabora. Pred sam pesacki bila rupa. Izasli kao da poprave, rezultat je da sat tu postoji lezeci kako su sanirali rupu
hahahah
Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Bemti BG i puteve
otpade mi rdja s corse od onih rupa juče
otpade mi rdja s corse od onih rupa juče

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Nama su skoro asfaltirali ulicu, pisali zahtev. Lepo su asfaltirali, spustili malo ivicnjake, ali sta vredi kad ti za okolne ulice treba lunarno vozilo. Dokle ce tako biti videcemo, dizu se zgrade, kamioni non stop defiluju.
-
- Banned
Cime se mi bavimo, ej, pisemo zahteve, molimo za krpljenje, molimo za asfalt, ja sam MOLIO za krpljenje par rupa dva meseca... uradise ofrlje na kraju par rupa.. Ej bre, 21 vek.. Sve je raskopano, SVAKO sme da raskopa i prekopa ulicu i da je posle 3 meseca zakrpe preko kurzza.. pogledajte samo rov kod Ada TC.. 

Poslednja izmena od Ogi u 02 Jun 2019, 11:49, izmenjeno 1 put ukupno.
Davno nisam video vecu bahatost od tog rova kod tc ada.
Bacili su još malo asfalta preko rova, ali ne dovoljno.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Kakav ti problem imaš sa LR?Ralee napisao: 02 Jun 2019, 10:57 Nama su skoro asfaltirali ulicu, pisali zahtev. Lepo su asfaltirali, spustili malo ivicnjake, ali sta vredi kad ti za okolne ulice treba lunarno vozilo. Dokle ce tako biti videcemo, dizu se zgrade, kamioni non stop defiluju.

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Juče prolazio, i to nekoliko kilometara dužine. Nadam se samo da će završiti u narednih 15ak dana. Mada znajući ih čekaće da počne sezona.pedja napisao:Na AP se spremaju za radove, samo čekaju da nagrne masa.
T-T
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Koji rov?