Mobile uploads
Re: Mobile uploads
Bio sam danas u (M)Ada fakin' molu, koji očaj od prilaza, ono je izgleda samo za lokalce. Nekoliko godina neću ići tamo 

Cime je slikano?Darko napisao:
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
P20 night mode.
Moglo je mozda i bolje da sam opalio vise puta. Svakako jos i postimage ubije kvalitet.
Moglo je mozda i bolje da sam opalio vise puta. Svakako jos i postimage ubije kvalitet.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja hteo juce da svratim ali sam odustao bas zbog toga. Sobzirom na lokaciju, prvo sto mi je palo na pamet kakv je prilaz i gde.Heinz napisao: 02 Jun 2019, 00:45 Bio sam danas u (M)Ada fakin' molu, koji očaj od prilaza, ono je izgleda samo za lokalce. Nekoliko godina neću ići tamo![]()
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Kontam da je iz pravca grada najlakse popeti se na brdo preko nadvoznjaka pa odma levo, pa posle semafora uletis u garazu sto mozda i nije bas po propisima, ali vidim da je ovih dana guzva katastrofa na semaforu kod Beogume.Heinz napisao:Bio sam danas u (M)Ada fakin' molu, koji očaj od prilaza, ono je izgleda samo za lokalce. Nekoliko godina neću ići tamo
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Sestrin crni u top stanju, išao njime do NS, 140,150kmh bez problema. Oko 100kkm na satu.
Tatin sivi krš postao, 160kkm. Mora mnogo toga da se sredi. Juče do BG mi upalio lampicu, P0170 i P0136. Moram da mu uzmem lambda sondu, doboše i pakne, homokinetički desni, lanac mu se čuje, mozak mi probije, a uzeo sam mu ranije set, još stoji. Na plinu baš baš slabo vuče, kao da izgubi 20ks. Pušta ulje na senzor za pritisak ulja, termostat ne radi, od ispod trap treba se utegne, balansira. Kad se vratim, moram naručim delove i da mu šaljem i dao sam mu rok 2 meseca da zameni. Ovo je bezveze ovako zapušteno. Ulje i filtere mu šaljem uz to.

Tatin sivi krš postao, 160kkm. Mora mnogo toga da se sredi. Juče do BG mi upalio lampicu, P0170 i P0136. Moram da mu uzmem lambda sondu, doboše i pakne, homokinetički desni, lanac mu se čuje, mozak mi probije, a uzeo sam mu ranije set, još stoji. Na plinu baš baš slabo vuče, kao da izgubi 20ks. Pušta ulje na senzor za pritisak ulja, termostat ne radi, od ispod trap treba se utegne, balansira. Kad se vratim, moram naručim delove i da mu šaljem i dao sam mu rok 2 meseca da zameni. Ovo je bezveze ovako zapušteno. Ulje i filtere mu šaljem uz to.

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
-
- Pobednik Garaža - Classic lige
- Pridružio se: 03 Feb 2018, 12:02
Nije katedrala, crkva...blaugrana napisao: 02 Jun 2019, 00:15 Kriva katedrala u NS
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
P.S. Znam da je svi tako zovu, ali formalno je crkva, nije katedrala

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Nema tamo još uvek ulaza, samo izlaz.igor_harris napisao: 02 Jun 2019, 18:52 Kontam da je iz pravca grada najlakse popeti se na brdo preko nadvoznjaka pa odma levo, pa posle semafora uletis u garazu sto mozda i nije bas po propisima, ali vidim da je ovih dana guzva katastrofa na semaforu kod Beogume.
Meni je to od rodjenja katedrala, kao i 99.9% NovosadjanimaSpa-Francorchamps napisao:Nije katedrala, crkva...blaugrana napisao: 02 Jun 2019, 00:15 Kriva katedrala u NS
-
- Pobednik Garaža - Classic lige
- Pridružio se: 03 Feb 2018, 12:02
@blaugrana znam, samo kažem onako... 
Evo jedna od prošle godine...

Evo jedna od prošle godine...

Katedrala je crkva u kojoj je sedište biskupa ili nabiskupa. U pravoslavnoj terminologiji katedralna crkva se češće naziva saborna crkva (u srpskom) ili samo "sabor" (u ruskom). Odgovarajući činovi u crkvenoj hijerarhiji su isti kao u katoličkoj i protestantskim, samo se koriste grčki termini episkop i arhiepiskop.Spa-Francorchamps napisao: 02 Jun 2019, 21:11Nije katedrala, crkva...
Da li je Novi Sad sedište neke katoličke biskupije, a ako jeste, koja je crkva katedrala?
Inače, katedrala ne mora biti najveća crkva u gradu. U Beogradu je (govorim o SPC), Saborna crkva (Arhangela Mihaila) jedna od manjih. U njoj je sedište Beogradsko-karlovačke arhiepiskopije. U raspodelu katoličkih biskupija u Srbiji nisam upućen, ali obično jedna pokriva veću površinu nego u zemljama gde je to većinska religija. Isto kao što SPC između ostalog ima "episkopa australijsko-novozelandskog i cele Okeanije",

I jedna zanimljivost: U britanskom engleskom razlika između "city" i "town" nije u veličini grada, već da li u njemu postoji (anglikanska) katedrala.
Ђенерал Јанковић