srdjanyo napisao:Crkvi Svetog Gerharda u Vršcu potrebna je donacija od 50000 € jer im je oštećen krov pri zadnjim jakim vetrovima.
Inače, dvokrilna ulazna vrata ove crkve od čiste su orahovine i donacija su od folksdojčera koji redovno posećuju Vršac, mnogi su rođeni u Vršcu, sa krajem II svetskog rata proterani u Njemačku.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Katolicka crkva? Nije valjda da katolickoj crkvi treba donacija...
Donira zajednica folksdojčera i SPC, verovatno i Pokrajina, ali nedovoljno. Desni toranj je oštećen, vetar je otkinuo 10kvm krova. Lutke sa fasada padaju kad je kiša ili vetar, a u Vršcu je vetar svakodnevno.
Verovatno je u pitanju "probam pa dok me ne uhvate".
Ne znam samo kako vozi po džombavim ulicama i koliko često menja gume zbog toga.
Btw. stoje mu ko piletu sise.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
U Svedskoj je recimo zakon da guma ne smije da viri van blatobrana. Dok felga recimo moze. Vjerovatno je tako i kod vas.
To je inace German Style fazon.
Jednom budali ovdje kod mene je otpala guma kad je vozio sa previse stretchom,
@Ogi fino deluje bratislava. Ja sam bio davno vec sam zaboravio grad. Secam se da ima onaj kruzni restoran na pilonu mosta na dunavu (slican kao onaj zatvoreni genexov na nbg).
Kazu da je ekonomski dosta jak grad. Ima brojna strana predstavnistva, itd.. moj poznanik radi tamo u ibm-u i super mu je.