dragan napisao:danas sam bio na navaku, isao na test voznju fiata 500l, utiske cu napisati u temi...
i jako se razocarao, za par stotinki na nekoj igri mi je izmakla voznja u tojoti gt86...
i neki lik me spopao na parkingu da mu prodam rs-a...
i vetar je duvao, ubi, tintara mi se raspada sad...
Što mu ne proda RS-a i taman lepo da uzmeš Megana RS-a.
Moj buraz izbosne ima Golfica dvojku preso 3 miliona brez generalne ne kvari se nikad a majko kako malo trosi proizvodi dizlo dok ide... I sad si se ti nasao pametan da kazes da je VW precenjen
Vi ste svi sise jer tovarite VW-ovce i Opelase, koji su realno laka meta. Ja pucam visoko pa cu reci da je Honda sranje kakvog nema, narocito Civic, i nije mi jasno ko to moze da vozi
Možda je VW precenjen, ali ono što sam na forumu video za BMW mi govori da su neki precenjeni daleko više
O Hondi imate sve u temi sa servisima, nije mi jasno kako neko može da ih diže do neba i da se kune u njih. Odnosno, polovne su možda dobre, ali imati novu u Srbiji je čist mazohizam
Ako budem imao malo više vremena (a to će biti malo teže) dopuniću malo istoriju VW u odgovarajućoj temi.
dragan napisao:danas sam bio na navaku, isao na test voznju fiata 500l, utiske cu napisati u temi...
i jako se razocarao, za par stotinki na nekoj igri mi je izmakla voznja u tojoti gt86...
i neki lik me spopao na parkingu da mu prodam rs-a...
i vetar je duvao, ubi, tintara mi se raspada sad...
Što mu ne proda RS-a i taman lepo da uzmeš Megana RS-a.
polako, ima vremena...
evo par slika kad sam vec tu -
i njega sam bezobrazno parkirao na cistinu
za utiske sa voznje nemam sad vremena, bice...uglavnom su pozitivni...