Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: Ne brže od života!

Post od trojanac »

Slažem se. Juče ispred mene situacija, gde su obojica mogli da naprave incident, ali ni jedan ne popušta, nego obojica po gasu.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

trojanac napisao: Automobil "pežo 406", koji je saobraćao levom trakom nije uspeo na vreme da zakoči i udario je "tojotu"
Next? Cozmo? :mrgreen: :kezo:
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Jezik pregrizao :palica:

A bitno da su oni idioti meni napravili sranje sinoc, morao sam kroz mrtvu Savsku da idem na stari most... Je*o ih konj.
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d
Kontakt:

Post od ivancho »

Ne mora da znaci da Pezo nije hteo da propusti Toyotu, koliko se meni puta desilo da vozi, jako brzo levom trakom i da se neki pametnjakovic sa 50-60 prestroji u levu traku jer je tako resio. A ja sa 120+ treba da prilagodim brzinu njemu na samo par metara :glavomuzid: :glavomuzid:
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Zašto se misli da je obavezno voziti >100 kmh kroz centar ili preko Gazele, bez obzira na gustinu saobraćaja, samo zato što saobraćajnica ima formu autoputa? Uostalom, koliko je tamo ograničenje brzine? :zbunjen:
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d
Kontakt:

Post od ivancho »

I kroz grad je 50 pa nisam siguran koliko nas vozi tom briznom. Pa i da sam vozio 100 ili 80 kao sto je ogranicenje, Ne moze neko sa 50 da iskoci ispred tebe samo zato sto se njemu prohtelo. Pogotovo u zemlji Srbiji gde je sijalica za migavac skupa kao samo zlato pa se niko ne usudjuje da je koristi
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

mr.Big napisao:Zašto se misli da je obavezno voziti >100 kmh kroz centar ili preko Gazele, bez obzira na gustinu saobraćaja, samo zato što saobraćajnica ima formu autoputa? Uostalom, koliko je tamo ograničenje brzine? :zbunjen:
80 km/h
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Ivancho, mislim na ovu saobraćajku na Gazeli. Naravno da prestrojavanje podrazumeva i procenu razlike u brzini, ali nije normalno ni po svaku cenu pičiti 200 preko Gazele samo zato što je to moglo 15ak minuta ranije ispred Bubanj potoka na istom autoputu...
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Ja sam bas prolazio tuda sinoc, neposredno nakon udesa, a kolona je bila ogromna.. Inace jedan auto, PUG 307 je bio pribijen uz bankinu, a ovi ostali su bili naslagani u vozic.. Kako je on zavrsio u sendvicu izmedju njih i bankine, ne znam :zbunjen:
Video sam jos pasat i rav4 da su ucestvovali..
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

trojanac napisao:Prema nezvaničnim podacima do nesreće je došlo kada je vozač automobila marke "tojota" pokušao nepažljivo da se prestroji iz srednje u levu traku autoputa u smeru ka Novom Beogradu.
RAV4, verovatno "savesni" vozac SUV vozila :ccc: Mada je RAV4 (ako ima onaj tocak pozadi) malo nepregledan za prestrojavanje, ali cenim da je ovde bilo "jak sam moze mi se".
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Kako bre nepregledan sa onolikim retrovizorima. Kakve ima veze rez točak sa prestrojavanjem? Nit se koristi unutrašnji retrovizor niti smeta pogledu preko ramena.
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Kakve veze imaju rezervni točak na vratima gepeka i prestrojavanje iz srednje u levu traku? :nemampojma:

edit: Eto, isto pitanje u rafalu. :)
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

A ovaj Scenic je udario u 406? Ko u kamion :o
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

paja napisao:Kako bre nepregledan sa onolikim retrovizorima. Kakve ima veze rez točak sa prestrojavanjem? Nit se koristi unutrašnji retrovizor niti smeta pogledu preko ramena.
Nepregledan je ako ne gledas retrovizore, to sam mislio, a onaj tocak viri pozadi na staklu i ako gledas samo u retrovizor u kabini nes se leba najesti s preglednoscu. Cisto sumnjam da je ovaj uopste i gledao kad se prestrojavao a ako je ovlas pogledao samo unazad, onda nis nije video. A ako je bio model crossport bez tocka onda je bahatost i nepaznja.

Ja znam masu ljudi koji za prestrojavanje samo ovlas pogledaju retrovizor u kabini.
Poslednja izmena od cozmo u 22 Okt 2012, 23:46, izmenjeno 1 put ukupno.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Odgovori