lami napisao:Nisi me navukao na besciljnu raspravu u temi Sijalice, neces ni ovde

Znaci parkiras na bezbedno i onda ides pesaka po putu gde je ogranicenje 80, a krecu se ljudi od 40 do 140 (ne ne idem ja 140) da bi dosao do krivine gde nemas gde da se sklonis ako ti neko izleti, pri tom ova dvojica se najopustenije krecu, ne obracaju paznju na klinca sto sedi u travi.
Osnovna stvar prilikom pruzanja prve pomoci je da obezbedis sebe i da pogledas gde se zaustavljas. Na poslu dobijam redovno izvestaje o incidentima koji se desavaju globalno i zbog cega su se desili. Kljucno je da obratis paznju na okruzenje.
Pozdrav
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Vidi, nisam te ni na sta ni navlacio ni tamo ni ovde, vec ti razumno objasnjavao, to sto ti tamo i ovde ne zelis, ne mozes ili iz bilo kog drugog razloga ne mozes da svaris, to je druze tvoj problem sa kojim ces sam morati da se nosis kroz zivot.
Dal ti je tako pametno, verujem ne, ali tvoj zivot, tvoja stvar.
Naravno da ne zelim besciljnu prepisku sa takvom osobom pa zakljucujem da sam iscpeo sve moguce dobronamerne savete/objasnjenja i zato sam ovim zavrsio ovu diskusiju sa tobom.
Vladapetr napisao:Hitne službe su isto tako mogle doći za pola sata ili sat, to u trenutku kad zoveš naravno da ne možeš znati. Pozivanje hitne i pomoć povređenima nisu stvari koje se isključuju, bez problema se postigne oboje.
Par metara nakon mesta nesreće se sigurno možeš parkirati, jer će ovi koji prolaze videti i 4 žmigavca i udes, sigurno tuda ne mogu proći 140kmh. Da budem iskren, kad god vidim ovako dugačak traktat sa svim mogućim i nemogućim razlozima zašto neko nešto NIJE uradio, siguran sam da je iza svega bio "ma zabole me da se sa tim cimam" fazon. Interesantno je da niko nikad ne piše ovako duga objašnjenja o tome zašto je nešto uradio, kad to uradi.
Bravo, bravo, bravo +1000.
Dakle, kao da si mene pitao sta bih sledece odgovorio na to nemusto objasnjenje te nema gde da se parkira bla, bla.
Ali posto si tako lepo odgovorio nemam ja potrebu, samo tebi podrsku ovom postu.