Mobile uploads
Re: Mobile uploads
A kako se uvozi ovako nešto? Veza u auto muzeju? Regularno kao old-timer?
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

@Day Walker
uzivo je jos lepsi, posebno sad kad je stavio sire felne i spojler, drugi auto...inace je kupljen u CH od prvog vlasnika, svi servisi, mala km, itd. motor 4.5 v8 225 konja
@nick79
Auto je regularno uvezen sa regularnom potvrdom iz muzeja kao oldtajmer, bilo je nekih sitnih peripetija ne secam se tacno, prvo ovi iz muzeja nesto pametovali posle je bio problem oko homologacije pa je morao da vadi CoC potvrdu iz mercedes srbija ali manje vise sve se relativno lako i brzo resilo.
uzivo je jos lepsi, posebno sad kad je stavio sire felne i spojler, drugi auto...inace je kupljen u CH od prvog vlasnika, svi servisi, mala km, itd. motor 4.5 v8 225 konja
@nick79
Auto je regularno uvezen sa regularnom potvrdom iz muzeja kao oldtajmer, bilo je nekih sitnih peripetija ne secam se tacno, prvo ovi iz muzeja nesto pametovali posle je bio problem oko homologacije pa je morao da vadi CoC potvrdu iz mercedes srbija ali manje vise sve se relativno lako i brzo resilo.
.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
nisam ljubitelj ovih modernih amera uopste ali ovaj camaro mi se svidja za razliku od prethodnog. Ali svakako spada u one automobile koji mi se svidjaju ali ih nikad ne bih kupio, kao i 90% americkih
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Meni je novi Corvette jedini supercar na koji se bas lozim. Bas je sirov. Imaju oni jos uvek sta da pokazu, nisu bas skroz prsli
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Svaka Korveta osim C5.
Prosla je imala 7000ccm u Z06 izdanju
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Prosla je imala 7000ccm u Z06 izdanju

meni je corveta c7 najlepsa, nekako u ferari fazonu napred i sa strane, c6 moze da prodje a c5 najruznija
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Uživo izgleda bar tri puta bolje nego na slikama. Smrzotina od auta. Ja se bavim idejom da nam to bude sledeći autić kad deca budu imala svoje aute. Ni nov nije nešto bogznakako skup, a 4-5 godina star će da bude jaaako zanimljiva opcija.OMP napisao: 18 Jun 2019, 11:18...... ovaj camaro mi se svidja za razliku od prethodnog. Ali svakako spada u one automobile koji mi se svidjaju ali ih nikad ne bih kupio, kao i 90% americkih
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
ovde kod mene se voze dva Camara prethodne tj 5. generacije sa 4 stop lampe pozadi, posle je izasao restyling koji je malo lepsi a ovaj novi je drasticno lepsi.....ovi koje vidjam sem sto grme kad prodju ama bas nikakvu paznju mi ne privuku plus su crne boje jedan mat jedan sjaj pa me tek to odbija.
Svojevremeno kad sam bio klinac, ujakov drugar je imao onaj camaro 2. generacije, popularan u filmovima iz 70ih godina, jbt kakva je to atrakcija tad bila, bele boje sa crvenim enterijerom, lik je ziveo u Kanadi pa ga doterao u Srbiju, star mozda 10ak godina tad, odusevljavao sam se svaki put kad dodje kod ujaka.
Svojevremeno kad sam bio klinac, ujakov drugar je imao onaj camaro 2. generacije, popularan u filmovima iz 70ih godina, jbt kakva je to atrakcija tad bila, bele boje sa crvenim enterijerom, lik je ziveo u Kanadi pa ga doterao u Srbiju, star mozda 10ak godina tad, odusevljavao sam se svaki put kad dodje kod ujaka.
- kragujevac
https://m.mobile.de/auto-inserat/chevro ... ml?ref=srp
Pazi recimo ovo, ima čak i SRB-friendly kubikažu. Ovo je baš kulturna cena, a coolnes-faktor je zagarantovan.
Pazi recimo ovo, ima čak i SRB-friendly kubikažu. Ovo je baš kulturna cena, a coolnes-faktor je zagarantovan.

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Kragujevac, tebi je makar blizu Geiger i za nevelike pare može da se uzme fin auto. 
Mada, prošli put kad smo komentarisali američke muscle cars i Geigera, nešto nisi bio oduševljen.

Mada, prošli put kad smo komentarisali američke muscle cars i Geigera, nešto nisi bio oduševljen.
- kragujevac
Nije Geiger firma u koju bi trebalo baš trčati. Samo jako dobro izreklamirani prodavac. Napravljen je veštački hype oko njega jer je imao višedelnu tv seriju. Ne kažem da ne valja ništa, ali svakako Ima boljih, ili makar isto tako dobrih a povoljnijih od njega.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Nije to tokragujevac napisao:https://m.mobile.de/auto-inserat/chevro ... ml?ref=srp