Pitam da znam šta da kažem ženi, vrlo teško će da prodje neka ružnija opcija ako ima lepših

Zato što je posuda za kondenzat u vratima kod većine modela, vremenom se tu po ćoškovima nakupe te naslage od tkanine koje ne mogu fizički da se očiste pa to izgleda baš loše, estetski momenat od sjaja do očaja fazonjaksa napisao:Što, lepše su s providnim vratima?:)
Pitam da znam šta da kažem ženi, vrlo teško će da prodje neka ružnija opcija ako ima lepših
Majstori obično razvedu cevi horizontalno na 60 cm od poda. Dakle iznad toga ne bi trebalo da bude horizontala, a vertikale tek ne jer si na poslednjem spratu.Grujic napisao: 22 Jun 2019, 19:47 Gde po vertikali smem a gde ne smem da bušim, zbog vode? Mislim da ispod peškirića nema ventil, al moraću i to da proverim![]()
Bojler od 50l rešava stvar, prvo bih to probao (po cenu da ga bacim posle ako ne bude dovoljnog kapaciteta, a ne verujem da će biti to slučaj, držiš ga 24h uključenog pretpostavljam).jaksa napisao: 22 Jun 2019, 19:57 Znači, treba da se postavi mašina za sušenje na mašinu za pranje koja se ne menja.
Kako da zameniš izolaciju, da skidaš postojeću? Ako lepiš stiropor na stiropor + lepak ko zna šta će biti od izolacije, jer to se u suštini prodaje kao sistem (lepak + stiropor + akrilni malter). Ali ima ko to zna bolje, swemir možda.Vladapetr napisao: 23 Jun 2019, 00:25 Sada je na kući neka petica izolacija. Pošto bih je svakako krečio, onda bih i zamenio izolaciju, rekoše mi 15 (ili možda 25?) da je ok.
Može, samo da vidimo da li se popust računa na 15k ili na 150k evrićapassenger napisao:Ma uzmeš swemira da ti radi to, imaš 70% popusta preko foruma
Zaboravio sam da je nuk znalac u vezi bele tehnike. Hteo sam naručiti ovu Ariston kombinovanu mašinu 2u1. Pere 11kg, a suši 7kg. Jel valja čemu?nuk napisao: 22 Jun 2019, 21:38Zato što je posuda za kondenzat u vratima kod većine modela, vremenom se tu po ćoškovima nakupe te naslage od tkanine koje ne mogu fizički da se očiste pa to izgleda baš loše, estetski momenat od sjaja do očaja fazonjaksa napisao:Što, lepše su s providnim vratima?:)
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk