Grčka
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Re: Grčka
Kao što Vlada kaže,većina apartmana je na samoj obali mora. Sam ulaz je malo nezgodan jer ima kamenja ali je zato gradska plaža odlična jer je peščana sa postepenim ulaskom u more i igralištem za decu. Samo mesto je mirno,bez buke,galame i gužve. Po meni idealno za porodice sa decom koje žele mir i odmor.OMP napisao:upecao se bez potrebe za gluposti... ako ne ume da iskulira treba biti bar kulturan!
[mention]Misha[/mention]
Daj malo vise detalja o mestu, kakva je plaza, ulazak u vodu jel postepen ili nije, jel ima guzve, kakav je sadrzaj mesta itd....
gledam gde bih isao ove godine i nisam pametan, ne bih nesto daleko, vodim malo dete pa ne bih gde je neka guzva i ludnica ali opet da nije neko smor mesto bez ikakvog sadrzaja
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- Kabe
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 05:47
- Garaža: Japanska vozila
Heinz napisao: 02 Jul 2019, 05:37Video sam na vozilu tablice sa NMK oznakom, što nisam očekivao.Superb III napisao:Lepo si sve napisao jos da si pogodio kod . Nije NMK vec MKD ili MK ... al dobro ako ti je tako lakse onda neka ti bude![]()
![]()
https://www.iso.org/obp/ui/#iso:code:3166:MK
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Interna ... ation_code
hvala, razmislicu o tom mestu, najbitnija mi je pescana plaza i postepen ulazak u vodu i da je u vodi takodje pesak ili bar sitan sljunak, kamenje ni na plazi ni u vodi ne podnosimMisha napisao: 02 Jul 2019, 15:11 Kao što Vlada kaže,većina apartmana je na samoj obali mora. Sam ulaz je malo nezgodan jer ima kamenja ali je zato gradska plaža odlična jer je peščana sa postepenim ulaskom u more i igralištem za decu. Samo mesto je mirno,bez buke,galame i gužve. Po meni idealno za porodice sa decom koje žele mir i odmor.
btw, greska u prethodnom postu, obrisite
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Upravo je takva gradska plaža. Nema diskoteka,niti buke iz kafića. Taverne uz šetalište,tj plažu,trafike,pekare,poslastičarnice,ribarnice i mini marketi. Po meni idealno mesto za pravi odmor.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
B92: Ko ide na letovanje u Grčku obavezno da pročita: Sva grčka ostrva odsečena od sveta http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?y ... id=1561412
Krece strajk....uvek kad je sezona
Grci braco...
Krece strajk....uvek kad je sezona

Grci braco...
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Članovi ÖAMTC-a u AT mogu besplatno poruciti info set koji sadrzi odstampanu rutu,mape i vazne informacije o zemljama kroz koje se putuje.Danas svako poseduje neku navigaciju ali nije naodmet imati staru dobru "kartu" kod sebe

Gesendet von meinem SM-A750FN mit Tapatalk

Gesendet von meinem SM-A750FN mit Tapatalk
Volvo XC90 II D4
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
u nedelju se vracam sa ostrva, nadam se da ce mentoli da se izive sa svojim strajkom do tada
ici cu preko bugarske, pikiram da budem iza ponoci na kulata prelazu, kapiram da ne moze da bude milion ljudi nedelja na ponedeljak. spavanje negde usput oko ili iza sandanskog. feri ako ga bude bilo stize u kavalu 22.45 pa kapiram da cu do 1.30-2.00 da stignem do prenocista.
ici cu preko bugarske, pikiram da budem iza ponoci na kulata prelazu, kapiram da ne moze da bude milion ljudi nedelja na ponedeljak. spavanje negde usput oko ili iza sandanskog. feri ako ga bude bilo stize u kavalu 22.45 pa kapiram da cu do 1.30-2.00 da stignem do prenocista.
Pa, zar nije dovoljno. Zbog toga treba da bude trajno banovan.gazza napisao:nije ga opsovao rekao mu je da pusi onu stvar (kurac)ikac2000 napisao: 02 Jul 2019, 13:09 Superb je opsovao Ogija pa je editovao post posle, za ove koji su propustili.
Nemam komentar...
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
A vi se sad pravite nevešti, kao da je ovaj ležao na plaži i čitao knjigu a Superb ga ničim izazvan opsovao u prolazu.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
blaugrana napisao: 03 Jul 2019, 09:04Pa, zar nije dovoljno. Zbog toga treba da bude trajno banovan.gazza napisao:nije ga opsovao rekao mu je da pusi onu stvar (kurac)ikac2000 napisao: 02 Jul 2019, 13:09 Superb je opsovao Ogija pa je editovao post posle, za ove koji su propustili.
Nemam komentar...
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk