Ukinuce se sve sto treba pre nego sto pocnu najavljene sankcije od strane Kine i naplata patenata Apple, Verizon i co.
Ako ista boli Amere to je udarac po dzepu, taj jezik najbrze razumeju...odavno pokazala praksa

admini spavaju? ban neki na 7 dana???DasAuto napisao: 29 Jun 2019, 19:23 Danas mi stigao updejt za Note 9. Primjetio sam da sad ima opcije "Night Mode" u Camera aplikaciji.
Jeli iko probao ovo? Nadam se da ce biti nesto priblizno Huaweiu.
Ma nije rijec o telefonima, 5G je.superboss napisao:Ma lažne vesti propadaju kinezi 100%
A sad malo ozbiljno: možda su zamoljeni da "uspore" po pitanju telefona
https://balkanandroid.com/trump-se-pred ... huaweijem/ikac2000 napisao:Izgleda da se zabrana Huaweia podize brzo, mozda vec naredne nedelje, svugde po vestima, kao jedan od kompromisa u razgovorima.
Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
MTS uveo Zmaj postpaid tarifu. Malo se kopira VIP...milospinkfloyd napisao: 03 Jul 2019, 19:52 da li je cuo neko nesto o tome da ce tokom leta, zbog navnodno neke evropske direktive, biti povoljniji paketi kod mts, telenora i vipa? Zato sada forsiraju neke promocije, da bi zarobili sto vise korisnika na postojece pakete. Meni istekao ugovor danas kod mts pa pitam jel vredi da cekam te nove pakete..
Ukoliko ste korisnik tarife Kontrola troškova ili tarife Moj pripejd, možete da pređete na Zmaj tarifni profil. Takođe, prilikom prenosa broja iz druge mreže u mts mrežu možete da izaberete tarifu Zmaj.
...
Ponuda tarifnog profila Zmaj ne odnosi se na korisnike MTS doo i BOX paketa.
Juce mi je istekao dvogodisnji ugovor (Miks net M) i bez problema sam kao privremeno resenje za ovaj i eventualno naredni mesec bez ugovorne obaveze iz aplikacije aktivirao Zmaj tarifu.klisko napisao:Hm, izgleda da je to samo za nove korisnike i one koji prelaze sa pripaid/ktUkoliko ste korisnik tarife Kontrola troškova ili tarife Moj pripejd, možete da pređete na Zmaj tarifni profil. Takođe, prilikom prenosa broja iz druge mreže u mts mrežu možete da izaberete tarifu Zmaj.
...
Ponuda tarifnog profila Zmaj ne odnosi se na korisnike MTS doo i BOX paketa.