Dobro veče
Re: Dobro veče
ovo sad ima samo vise i vise da se ljusti, sto od pranja sto od atmosferskog uticaja, ja bih licno udario neku foliju, mozda moze da se nadje i u slicnoj sivoj boji , lakse, brze i jeftinije od farbanja
Ne znam gde je najzgodnije da postavim pitanje pa sam resio ovde....
Trebam u petak da skoknem do Beograda, imam neke obaveze u uzem centru grada, konkretno ulice Majke Jevrosime i potez oko zgrade politike, e sad obzirom da se toliko prica o tim guzvama i radovima po centru, a nisam bas upucen gde se tacno i sta radi jer nisam skoro bio, kako bih i gde mogao najlakse da ostavim auto tom nekom potezu recimo od 11-17h, kontam garaza moze da se uplati na duze ili na ceo dan posto zone imaju ogranicenje? ....koja garaza mi je tu najbliza ili neki drugi predlog.
Poznajem grad, ipak sam ziveo tamo 8 godina mada nisam skoro imao potrebe da se muvam po centru autom pa sam izasao iz fazona gde i kako parkirati., ranije sam imao neke stekove pa ostavim auto i idem prevozom ili pesaka ali sad mi to ne odgovara pa gledam da ostavim auto sto blize pomenutim lokacijama ako je moguce.
Trebam u petak da skoknem do Beograda, imam neke obaveze u uzem centru grada, konkretno ulice Majke Jevrosime i potez oko zgrade politike, e sad obzirom da se toliko prica o tim guzvama i radovima po centru, a nisam bas upucen gde se tacno i sta radi jer nisam skoro bio, kako bih i gde mogao najlakse da ostavim auto tom nekom potezu recimo od 11-17h, kontam garaza moze da se uplati na duze ili na ceo dan posto zone imaju ogranicenje? ....koja garaza mi je tu najbliza ili neki drugi predlog.
Poznajem grad, ipak sam ziveo tamo 8 godina mada nisam skoro imao potrebe da se muvam po centru autom pa sam izasao iz fazona gde i kako parkirati., ranije sam imao neke stekove pa ostavim auto i idem prevozom ili pesaka ali sad mi to ne odgovara pa gledam da ostavim auto sto blize pomenutim lokacijama ako je moguce.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Garaža u Dragoslava Jovanovića.
Goodwood festival of speed.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Garaza kod gradske skupstine. Ulica kneza Milosa jos nije zatvorena tako da bi do tamo trebalo da mozes da dodjes bez problema.
Garaza Pionirski park
Dragoslava Jovanovića 4, Beograd 11000
011 3035400
https://maps.app.goo.gl/eGS5whjLKraGCWSDA
Garaza Pionirski park
Dragoslava Jovanovića 4, Beograd 11000
011 3035400
https://maps.app.goo.gl/eGS5whjLKraGCWSDA
prvo mi je i pala na pamet garaza pionirski park, ali reko ne znam dal i kako je moguce prici, nisam upoznat koji delovi u centru su raskopani. Iz Kralja Milana se bese ulazi?
A jel ima jos ona garaza u Makedonskoj pored politike, bese tu neka mala?
Jel u garazama nema ogranicenja? platis koliko si koristio i koliko uopste kosta sat vremena u garazi?
A jel ima jos ona garaza u Makedonskoj pored politike, bese tu neka mala?
Jel u garazama nema ogranicenja? platis koliko si koristio i koliko uopste kosta sat vremena u garazi?
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Iz Kralja Milana ti je najlakše, pogotovu od kada se radi u centru.
Tu garažicu kod Politike zaboravi jer je većina mesta zauzeta za banku i Politiku i ima jako malo mesta za koje se dugo čeka.
U garažama možeš da parkiraš koliko hoćeš. Cene za garaže imaš na sajtu Parking servisa.
Tu garažicu kod Politike zaboravi jer je većina mesta zauzeta za banku i Politiku i ima jako malo mesta za koje se dugo čeka.
U garažama možeš da parkiraš koliko hoćeš. Cene za garaže imaš na sajtu Parking servisa.
ok hvala, vrv cu onda u pionirskom parku da ostavim
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Pionirski park garaza vrh izgleda posle renoviranja. Sve lepo i moderno. Samo uglavnom sam na 800-1000 din kad ostavim tamo 

jbg nemam drugi izbor, jeste da cu i ja dati min 700din ali sta je tu je, makar nije na suncu ceo dan i ne razmisljam da ga pomeram za sat-dva kao na ulici
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Prvo probas tu pored Politike pa ako nema mesta ides nazad do Cetinjske, prodjes raskrsnicu, ides pravo i posle 100m levo imas veliki privatni parking. Tek onda ides dalje.
gde je taj privatni parking blizu cetinjske? to u moje vreme nije bilo
jel udjem u svetogorsku ili..??

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Ode edit
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Iz Makedonske ides ka Svetogorskoj ali na semaforu skrenes levo nizbrdo u Cetinjsku, prodjes semafor i posle 100m sa leve strane.