Sent from my SM-A605FN using Tapatalk
Bez ljutnje, nisi ti za letovanje u GR. Skrat i sebi i nama muke pa Gledaj neke druge destinacije tipa Bugarska,Turska.sasha015 napisao:Dete sam Crnogorskog Turizma.Prvi put u Grcku.Beba od godinu ipo i cura od 6 godina.Mora blizu mora.
Koliko vas kosta Grcka za deset dana.
Apartman -stizem na 2000 evra lagano.Jbt,
Au @cozmogrujicd napisao: 21 Jul 2019, 22:41 Brate, plaža u Petrovcu je nula. Možda je nekad bila ok, ali se u zadnjih 10 godina izgradilo 5 puta više smeštaja nego što je bilo nekad. Bio i ja u Palasu pre par godina, otišao jedno jutro na gradsku plažu, smorio se i onda se ostatak vozikao po okolnim plažama. Bar imaju svoj parking.
Slobodno reklamirajpedja napisao:Mislim da je Cronwell Sermilia Resort, od 20.08, 10 dana, nešto oko 2000eur za 2+2, 5* all in. Psakudia, plaža
Ima sličnih ponuda. Da ne reklamiram, ali ima agencija sa dobrom pretragom i ponudama, plus se ume svašta ubosti, ako se prati. Bude tu dobrih cena, u odnosu na online sisteme ili sajt hotela. Te agencije obično imaju i fix koji treba prodati.
Sto se tice Petrovca, ne znam kad si bio zadnji put, u pravu si sto se tice gradnje, ali nije bas sve tako kao sto kazes. Da, bude guzve u periodu od 15.07 do 15.08. kad je spic sezone, ali to je samo zbog smestajnih kapaciteta. U ostalom delu sezone guzve nema, bar ove zadnje 2 godine. Moguce da je manji broj turista. Sto se tice same plaze, ona je odlicna, sa veoma cistom vodom. Takodje, nekih 3 minuta kolima odatle su Buljarice gde u sezoni imas 1 turistu na 20 metara jer je plaza dugacka preko 2 km. Bistra, cista i veoma topla voda. Treba razlikovati plazu od guzve. Ja cesto idem u Petrovac, samo sto izbegavam ovaj period od mesec dana (kad mogu), jer imamo dole prijateljicu sa luksuznim stanovima za rentu koje dobijamo za smesne novce. Doduse jos goru guzvu na plazi sam video u Pefkohoriju, Haniotiju (tek tu ne znas gde da sednes na plazu)... tako da i tu moras imati kola ako hoces da nadjes mirnu plazu sa malo ljudi. Ako gledamo gradske plaze. A gradska plaza u Petrovcu izgleda ovako kad prodje 15. avgust i jek sezone (ovo je kraj avgusta):grujicd napisao: 21 Jul 2019, 22:41 Brate, plaža u Petrovcu je nula. Možda je nekad bila ok, ali se u zadnjih 10 godina izgradilo 5 puta više smeštaja nego što je bilo nekad. Bio i ja u Palasu pre par godina, otišao jedno jutro na gradsku plažu, smorio se i onda se ostatak vozikao po okolnim plažama. Bar imaju svoj parking.
Ako ćeš malo povoljnije u grčkoj gledaj Atos, Pelion... Kakvo kuvanje u grčkoj, nisu restorani preterano skupi.
Lučice su OK. Tamo znam dva konobara u Medinu, pa svake godine u prolazu svratim da nešto pojedem, obično predveče, kada nije strašna gužva. I tada je frka za auto, bezvezan put, ali dobro. Jedne godine sam upao kada se igrala neka tekma, kvalifikacije, jedva se provukosmo.grujicd napisao:Ja volim CG, samo ne u sezoni. Kad smo kod Petrovca plaža Lučice mi je jedna od omiljenih, lepa uvala, imaš piceriju na obronku brda sa strava pogledom... Može i peške od Petrovca. Samo je prekrcata u sezoni.
Nebo i zemlja.....Vladapetr napisao: 22 Jul 2019, 00:38Slobodno reklamirajpedja napisao:Mislim da je Cronwell Sermilia Resort, od 20.08, 10 dana, nešto oko 2000eur za 2+2, 5* all in. Psakudia, plaža
Ima sličnih ponuda. Da ne reklamiram, ali ima agencija sa dobrom pretragom i ponudama, plus se ume svašta ubosti, ako se prati. Bude tu dobrih cena, u odnosu na online sisteme ili sajt hotela. Te agencije obično imaju i fix koji treba prodati.gde mogu da pronadjem dobru ponudu pun pansion ili all-inclusive u Grčkoj?
Koliko se taj all-inclusive razlikuje od onog u Turskoj?