Hrvatska
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Hrvatska
Već sam to pisao pre 100 godina ovde...bacanje kola u more u Hrvatskoj je bila pojava i u 70-im posle fudbalskih utakmica. Ništa novo, nego uvek iznova čudi čuđenje "otkud to..."
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Korčula. Šta znam, jeste veoma lepo i čisto, neverovatno mnogo zelenila i zrikavaca a bukvalno nijedne mušice, komarca ni druge leteće živuljke... Ali nije moj tip idealnog odmora. To što je skupa u pm nije doprinelo finalnom utisku 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nemoj preračunavati cene, samo gledaj u kunama, sve deluje jeftino. 

Posetite www.garaza.rs !
http://bestinparking.hr/garage/dubrovnik/zagrebacka-bbhavijer napisao:Ima li neko neki savet gde ostaviti na sigurnom kola u Dubrovniku?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ovde sam ja parkirao pre mesec dana
Sent from my MI 9 using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
verovano neki klinci koji su rodjeni posle rata.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Velika utjeha
Послато са Redmi Note 4 помоћу Тапатока
Послато са Redmi Note 4 помоћу Тапатока
Nema veze ko je. Te klince je u tom maniru vaspitao neko ko je dosta stariji a vaspita ih i država koja relativizuje svoje zločine. Kako se takve stvari ne dešavaju kod nas svakodnevno?
Ja sam bio u Splitu jednom i konstantno sam osećao takvu neprijatnost gde god se pojavim i ne daj bože progovorim, imao sam osećaj da bi me najradije pljunuli. Svaka čast svakome ko se izbekelji za letovanje u Dalmaciji, težak mazohizam, Istra je na drugu stranu sušta suprotnost i tamo bih se uvek vratio.
Ja sam bio u Splitu jednom i konstantno sam osećao takvu neprijatnost gde god se pojavim i ne daj bože progovorim, imao sam osećaj da bi me najradije pljunuli. Svaka čast svakome ko se izbekelji za letovanje u Dalmaciji, težak mazohizam, Istra je na drugu stranu sušta suprotnost i tamo bih se uvek vratio.
Sve je to kucno vaspitanje.
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
Vlado, baš mi burazer bio na Korčuli pre 20dana, rade neki hotel tamo, nešto napucano i sredjeno.
Vodili ih domaćini na ručkove, večere itd. Kaže on, ajd što je skupo nema veze, nego su porcije mizerne pa svaki obrok ostane gladan.
Kaže on, večera za 4 osobe, a ja to sve mogu da pojedem sam. Ovi moji navikli na krkanje mesine, roštilja itd.
Scena otprilike ko Darko Miličić kad kaže:"Daj hleba"
Vodili ih domaćini na ručkove, večere itd. Kaže on, ajd što je skupo nema veze, nego su porcije mizerne pa svaki obrok ostane gladan.

Scena otprilike ko Darko Miličić kad kaže:"Daj hleba"
- Vladapetr
Ne znam za samu Korčulu kao mesto, tamo nisam jeo. Jeo sam u Veleluci i nekim selima okolo, klopa je prilično ukusna ali i obilna.
Evo slika tuna steka, to sam sinoć jeo.
Evo slika tuna steka, to sam sinoć jeo.

- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Ne bih se bas ni u istri opustio, i tamo te pojedini gledaju ispod okaChobbyNS napisao: 26 Jul 2019, 18:35 Nema veze ko je. Te klince je u tom maniru vaspitao neko ko je dosta stariji a vaspita ih i država koja relativizuje svoje zločine. Kako se takve stvari ne dešavaju kod nas svakodnevno?
kad vide BG tablice.
A imaju i puno dođosa("pravi rvata") iz ostatka im neovisne i ercegovne.
Tako da nije ni Istra sto je nekad bila
https://www.index.hr/vijesti/clanak/nov ... 03084.aspx
Ja bio na Korculi par dana, odusevljen, cene malo jace od Beogradskih uglavnom a kvalitet mora, plaza, hrane na jako visokom nivou. Ima dosta nasih koji rade po restoranima, ima i nekih koji drze bar. Ljudi generalno jako cool i nikakvih neprijatnosti ni netrpeljivosti nije bilo, cak naprotiv
Dubrovnik i Hvar ozbiljno precenjena mesta, Londonske cene, los kvalitet generalno i poenta je samo da se klepe Ameri kojih ima nevidjeno mnogo i koji su u prolazu.
Dubrovnik i Hvar ozbiljno precenjena mesta, Londonske cene, los kvalitet generalno i poenta je samo da se klepe Ameri kojih ima nevidjeno mnogo i koji su u prolazu.
- Vladapetr
Ne znam od kojih cena u BG je ovo ovde "malo jače". Najobičniji ručak za nas 5 sam platio malo preko 100e, a jela poput ćevapa i špageta, u nekom levom restoranu. Drugar je ovu kuću platio 2000+e za 15 dana, a nalazi se u pm i nije dovršena, jedino je pogled lep. Kaže da je i povoljno prošao, jer je rezervisao pre skoro pola godine.
Plaže su male, retke su one sa iznajmljivanjem ležaljki. Jedino što ima puno prirodnog hlada, ostrvo je nestvarno zeleno.
Na obali i u vodi je krupniji pesak ili kamenje, što mi takodje nije baš po volji.
Voda je predivna, zaboravio sam koliko je Jadransko more slano
i miriše mnogo jače nego u Turskoj ili Grčkoj.
Jutros smo krenuli trajektom put Splita. Ušli smo maltene na knap, kolega je ovaj kombi levo a ja sam zadnji sa desne strane. Posle nas su još samo 2 auta stala, a 30-ak ih je ostalo da čeka sledeći, za 8h

Plaže su male, retke su one sa iznajmljivanjem ležaljki. Jedino što ima puno prirodnog hlada, ostrvo je nestvarno zeleno.
Na obali i u vodi je krupniji pesak ili kamenje, što mi takodje nije baš po volji.
Voda je predivna, zaboravio sam koliko je Jadransko more slano

Jutros smo krenuli trajektom put Splita. Ušli smo maltene na knap, kolega je ovaj kombi levo a ja sam zadnji sa desne strane. Posle nas su još samo 2 auta stala, a 30-ak ih je ostalo da čeka sledeći, za 8h