Ako ima neki vodovodzija na forumu za pomoc

... naime, na vikendici imam bure sa vodom od 1000l u koje sam stavio potapajucu pumpu i ona gura iz bureta u sudoper vodu preko creva od pola cola. Da objasnim, ceo sistem je low-budget i primitivan, treba mi sto jeftinije resenje. Pumpa koju koristim je ova:
https://www.kupujemprodajem.com/Dvorist ... -oglas.htm
Posto nemam nikakvu slavinu a hteo bi da malo smanjim pritisak vode tj. mlaz koji izlazi iz creva interesuje me da li bi bilo dovoljno da montiram klasicni kugla ventil (slavinu) kojim bi redukovao pritisak, ili bi bilo bolje da stavim npr. trokraki kugla ventil kako sistem ne bi bio pod jakim pritiskom vec da se visak vode vraca u bure?
Znaci ne radi se o pritisku kao u redovnom vodovodnom sistemu, ona gura svega 12l/min ali treba jednostavno da smanjim mlaz u sudoperu, e sad ne znam ako bi stavio klasicnu slavinu (kugla ventil) da li bi to vrsilo odredjeni pritisak na samu pumpu, da je ne optereti, jer bi ona gurala 12l do slavine, a na izlazu iz slavine bi islo npr. duplo manje? Zato sam razmisljao da ubacim trokraki ventil, pa da taj visak vraca preko jos jednog creva u bure, ali vidim da su ti trokrakti ventili nesto skupi, oko 5000-6000din, dok se klasicni ventil (slavina) moze naci za 500-1000din.
Ako postoji neko drugo resenje, pisite...