Gde realno spada, baš me briga

T-T
Nije, 21-2 mozda.Kornjaca Rade napisao:Ona na sajmu je delovala odlicno ali takva verovatno kosta vise nego vecina superba prodatih kod nas.
Nisam to tako napisao. Sedišta su malo tvrđa za moj ukus - posle Puntovih koja su baš meka, no Puntova se opet brzo pohabaše zbog te mekoće (i lošijih materijala, naravno). Farovi su Tipu su sasvim normalni ali lošiji opet u poređenju sa Puntom (čiji su farovi nenormalno/retko dobri), ali se i to verovatno da popraviti sa nekim boljim sijalicama ili doplatom za ksenone. Trap je takođe na Tipu u redu (posle 3.200 km bih sigurno primetio da nešto ne valja) ali ja ipak više volim mekane automobile - koji su opet sve ređi. Danas je sve nekako tvrdo i našpanovano a i tvrda sedišta pojačavaju taj utisak. Jutros sam recimo na posao došao sa Golfom 5 1.9 TDi - isti k., tvrdo pa tvrdo, još gore nego kod Tipa. No ukupno gledano posle toliko vremena provedenog u njemu Punto je zaista kantica za Tipa (što je neko ranije i napisaomaniaxxx napisao: 30 Jul 2019, 18:54 Znaci, da nije tipo dobio bi slabu ocenu, posto je fiat dobio je ok ocenu iako ima vrlo bitne stvari nikakve, znaci svetla, sedista i trap
https://blog.garaza.rs/garaza-test-fiat-tipo-1-6-mjtd/Na kraju nemamo dilemu da Tipo zaista ima odličan odnos uloženo – dobijeno i sigurno ga treba razmotriti ukoliko tražite nov automobil u cenovnom rasponu od 10.000 do 15.000 evra. Dilema može samo biti koji motor izabrati i da li vredi doplatiti razliku u ceni (koja svakako nije mala) između slabijih i ovog, najsnažnijeg motora.