To videh, dal je fejk dal tek treba da se otvori ne znam. Znam da je bila prica da fransiza kosta $200k. Mislim sama cena sendvica je sigurno oduvek bio razlog zasto ih nema al nije bio ni starbaks pa eto dosao je. Posle ne valja vucic
ftj napisao: 02 Avg 2019, 16:20
To videh, dal je fejk dal tek treba da se otvori ne znam. Znam da je bila prica da fransiza kosta $200k. Mislim sama cena sendvica je sigurno oduvek bio razlog zasto ih nema al nije bio ni starbaks pa eto dosao je. Posle ne valja vucic
Broj lici na pravi Ali ne mogu da nadjem nikakav info vezan za to.
Pored vrhunske jeftine beogradske brze hrane stvarno treba imati hrabrosti za eksperimentisanjem sa ovim sendvičima. Sinoć sestra naručila kaprićozu kod Stefana za 500 dinara, za desetak minuta doleteo neki mučeni potrčko i isporučio na noge. Pica vrhunska, smazao je u par zalogaja.
Žao mi što nisam uspeo da svratim u Šajkaču kad sam se vraćao iz Grčke, suze puštam kad gledam Kabeove fotke.
“I should be sorry if I only entertained them, I wish to make them better.” – G.F. Handel
Stefan3 ima nevidjen odnos cena/kvalitet/brzina isporuke.
Ja se subwaya secam sa setom. Davne 2010 ili 11 docekali jutro na saobracajadi, doteturao se do obale pojeo nikad bolji sendvic. Moguce da sam samo bio razvaljen
Krupajsko vrelo. Inace put od Petrovca do Zagubice je kao pista, apsolutno sve sredjeno, nov asfalt, obelezeno. Milina za voznju. Jedino ima mnogo krivina kroz brda kad se ide.