Ali zato sam na Dojranu najebao. 1h15m. Makedonci nas pustili, nisu nista gledali, a Grci sede u dve kucice i ti moras da izadjes iz auta i da mu poneses pasose na kontrolu. Mislim da je to problem, kolona bila kilometar dugacka.
igor_harris napisao:Makedonci nas pustili, nisu nista gledali, a Grci sede u dve kucice i ti moras da izadjes iz auta i da mu poneses pasose na kontrolu. Mislim da je to problem, kolona bila kilometar dugacka.
U levoj traci izlazis, u desnoj suvozac dodaje dokumenta bez izlaska.
OMP napisao: 31 Jul 2019, 11:02
to mora da su neki nebitni prelazi gde jedan auto nedeljno prodje ili kad nije sezona svi ovi bitniji posebno u sezoni moraju da rade non stop
I ne moraju da budu "nebitni". Bački vinogradi i Horgoš 2 su veoma bitni. Stoga im je ove godine po prvi put produženo radno vreme koje je bilo 19h inače dok ne prođe sezona.
I prosle godine su isto tako produzavali. Problem je sto su jako neproracunljive granice, idem svake nedelje preko i nazad i uvek se zadesi da stane na pola sata bez nekog posebnog razloga. Prosle nedelje recimo se stvarala guzva sa nase strane. Sve moj do moga...
Moguće... nisam doživeo to prošle godine, iako i ja prelazim maltene svaki mesec. Inače ista priča je i moje iskustvo. Stalno se napakuje tona vozila pa me žena psuje da smo trebali na Horgoš. Obrni okreni ne mere...
Heinz napisao: 02 Avg 2019, 18:30
Ne smeta što je malo "spaljeno", odnosno vidi se manjak vegetacije?
nije manjak nego je prakticno i nema, sem niske makije i ponekog tamarisa. nije to strasno, vazno je da nema ljudi i da su slike iznad ovog posta nemoguce.