Mobile uploads
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Mobile uploads
Novo naselje (bistrica). Naselje izgradjeno 70-80-90 tih godina. Blokovskog tipa.
Poslednja izmena od Darko u 03 Avg 2019, 20:17, izmenjeno 1 put ukupno.
Novo naselje.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Sent from my MI 9 using Tapatalk

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Najlepsi deo grada. Steta sto je propao, kao i ceo NS. Ali ovo ne kazem iz perspektive usporenog Lale kome smeta gust saobracaj vec iz nekih visih ubedjenja. JbgDarko napisao: 03 Avg 2019, 20:15 Novo naselje (bistrica). Naselje izgradjeno 70-80-90 tih godina. Blokovskog tipa.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Pre dva meseca ošo za nemačku, pljuje svoj grad 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kao sto su ti vec rekli, Novo Naselje, tacnije Bistrica (caletu, rodjenom Prizrencu je drago sto se tako namestilo). Tu gde sam ja, na uglu dva bulevara (S. Jovanovica i V. Stepe) je prelepo. Sreca pa ima manjih stanova u okolini, pa se nadam da ce se namestiti situacija, ne zbog mojih, nego sto je Naselje miran deo sto se tice saobracaja, preovladjuju te starije kvalitetne zgrade (ove moje su pocetkom 70ih radjene za glavesine tadasnje), planski je uredjeno posto jos uvek nije popularno za te novokomponovane gradjevince, ima zelenila... Ima sve sto treba. Mnogim ljudima je predaleko, mora se kolima ici do centra i sl. ali meni to ne smeta, cak i bajsom stignem za 15 minuta do centra. Od moje zgrade obilaznica i iskljucenje za auto put je na 500m. Izguglaj, pogledaj slike, nema lepseg dela gradasnork napisao:Shandu, koji je ovo deo NS? Hvala.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Realno na limanima ima.shandu90 napisao:Realno, to nema na limanu ili grbavici.blaugrana napisao:Naselje Beauty
Sent from my Blaumi Note 5 using Tapatalk
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ako je ovakav put do samog vodopada onda je to destinacija za sledeci izlet. Prosle godine smo isli na Lisine.H4wkeye napisao: 03 Avg 2019, 16:15 Mesto je prelepo, boja vode je neverovatna. Ima i lep restoran gde mozes da sedis odma uz vodu. Pastrmka koju spremaju vade iz vode i pripremaju, znaci full sveza riba. Put je odlican. Ja sam mislio isto da je krs, posto je pre bio, medjutim ceo put od Petrovca do Krupajskog Vrela je odlican, nov asfalt. Takodje i od Krepoljina dole ka Zagubici, sve nov lep asfalt. Evo nekoliko slika puta. Ceo je takav. (samo jedna deonica od Gornjaka ka Krepoljinu, u duzini od 50 metara gde se skrece za kamenolom je neravna i pohabana)
Kako se ide do tamo iz BG, na Veliku Planu autoputem, Zabari, Petrovac, Krepoljin, Vrelo ?
A ovaj neki patrljak od puta do samog Vrela ?
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
@Misha Jedino kod Mornarice ili Stranda.
Ja Liman ne volim, a Naselje ne podnosim 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Do Krupajskog Vrela je ovako. Dole ka Lisinama i Resavskoj pecini nisam isao. Mislim da ti je najbolje da ides autoputem do PO, iskljucis se tu, onda magistralom i obilaznicom oko PO do Salakovca. Tu skrenes za Petrovac i picis pravo samo do Krepoljina, tu imas jedno razdvajanje put desno na dole ide ka vrelu. (ima i putokaza, a mozes i da konsultujes google maps).Ogi napisao: 03 Avg 2019, 22:57Ako je ovakav put do samog vodopada onda je to destinacija za sledeci izlet. Prosle godine smo isli na Lisine.H4wkeye napisao: 03 Avg 2019, 16:15 Mesto je prelepo, boja vode je neverovatna. Ima i lep restoran gde mozes da sedis odma uz vodu. Pastrmka koju spremaju vade iz vode i pripremaju, znaci full sveza riba. Put je odlican. Ja sam mislio isto da je krs, posto je pre bio, medjutim ceo put od Petrovca do Krupajskog Vrela je odlican, nov asfalt. Takodje i od Krepoljina dole ka Zagubici, sve nov lep asfalt. Evo nekoliko slika puta. Ceo je takav. (samo jedna deonica od Gornjaka ka Krepoljinu, u duzini od 50 metara gde se skrece za kamenolom je neravna i pohabana)
Kako se ide do tamo iz BG, na Veliku Planu autoputem, Zabari, Petrovac, Krepoljin, Vrelo ?
A ovaj neki patrljak od puta do samog Vrela ?
Pravac preko Zabara je losiji put. Ovde u principu cim se iskljucis sa AP sve do vrela je skroz ok put po meni.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
blaugrana napisao: 04 Avg 2019, 01:45 Ja Liman ne volim, a Naselje ne podnosim
Ja sam do svoje 22. godine bio dva puta na Naselju...

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Razumem te jedino ako si sa Telepablaugrana napisao: 04 Avg 2019, 01:45 Ja Liman ne volim, a Naselje ne podnosim

LM da obrazlozim sto sam pljunuo na Naselje. Najlepsi deo grada jer je poslednji gradjen po starim nacrtima od gomile betona i celika, gde u stanovima ne cujes komsijine probleme i ne otpadaju ti ulazna vrata od stana posle godinu dana. Planski gradjeno sa puno parkinga i svaka zgrada ima svoje dvoriste sa gomilom zelenila i mini igralistima za decu (slicno je i na Limanu samo su zgrade puno vece), skoro svaka ima svoje atomsko skloniste, itd (ako se ne varam Sasa zivi u jednoj od takvih 4-5 spratnica u okolini osnovne skole)... U to vreme s kraja 90tih i pocetka 2000tih (kad sam tamo isao u osnovnu) imalo je najnoviju i najmoderniju osnovnu skolu u NS, kao i predskolsku ustanovu odmah pored. Tada crma ovca NN je bio Sarengrad koji se naglo naselio kojekavim porodicama koje su bezale od rata, i gde je bilo puno dece klosara koja maltene nisu ni isla u skolu vec tako po ulici, po igraonicama blejali, sve vise i vise se moglo videti narkomana na dopu, ali nekako je sve to bilo u granicama. Medjutim poslednjih 5 godina, pogotovo poslednje dve godine u svakom kvartalu neki tinejdzer umre, baci se sa zgrade, naprasno se izbodu u 6 ujutro, i to je ono sto procitate u novinama. A stvarnost je mnogo gora, po stopi droge i kriminala Naselje je odavno obislo Satelit i Detelinaru. Verujte mi 10 godina sam radio od kafane do splava, od domace do "narkomanske" muzike, sve sam video i sve znam sta se desava u NS, zato trenutno mislim da nikad nebih na naselju ziveo, iako mi je ono nekad bilo prvi pik. Uopsteno NS je poceo zbog svih tih stvari da mi se gadi ali ako nastavim da obrazlozavam zaci cu u politiku - a to ne zelim.

Ako admini zele mogu poslednjih par postova da prebace u temu o NS.
Nisam sa Telepa 
Naselje ne podnosim upravo zbog tog blokovskog izgleda i zbog toga sto ne mozes sliku da okacis na zid uz pomoc eksera, nego moram Hiltijem da burgijam zid!
Ja sam odrastao u Starom Gradu i tamo ziveo do 18 god.
Posle razno razne avanture po Naselju, Centru, Sajmistu, Satelitu da bi na kraju zavrsio na Limanu

Naselje ne podnosim upravo zbog tog blokovskog izgleda i zbog toga sto ne mozes sliku da okacis na zid uz pomoc eksera, nego moram Hiltijem da burgijam zid!
Ja sam odrastao u Starom Gradu i tamo ziveo do 18 god.
Posle razno razne avanture po Naselju, Centru, Sajmistu, Satelitu da bi na kraju zavrsio na Limanu