Zimske gume - da ili ne?
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Re: Zimske gume - da ili ne? (lična iskustva)
@ftj pa da 4D u H je oko 19k u V je skuplja,koliko sam uspeo na brzaka da vidim je tu negde oko 20k
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
pedja napisao:Malo sam se pogubio sa silnim gumama i kolicinom SX4 automobila na forumu.
Pitanje :
195/65 R15 bi trebale biti OK za zimski set?
MIslim da je 4x4 Zuki iz 2010. fabricki na alu 205/60R16 , ali razlika u ceni guma i felni pri nabavci nije ni zanemarljiva. Estetski momenat nije bitan, koliko god smesno izgledao na 15" celicnim felnama
viewtopic.php?f=2&t=746&start=555

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
To bre, znam da sam negde video 
Znaci ide, samo da se iznadju celicne...
Tptlk

Znaci ide, samo da se iznadju celicne...
Tptlk
cucemo se sledece nedeljeivancho napisao:@next & @bajker sutra vruce stizu iz fabrike. Subota ili ponedeljak ce moci da se montiraju samo da se ladnui malo

Sk ce vidimo i vreme kakvo ce biti

Uh, ja se sad lomim izmedju Alpin A4 sa kojima sam bio super zadovoljan i Dunlop 4D koje svi ovde hvalite plus jos neki svapski casopisi.
Conti necu a mozda u obzir dodje i GY UG 8 Performance.
Conti necu a mozda u obzir dodje i GY UG 8 Performance.
uzmi Dunlop... 

Mislim i ja da ce tako biti...
Koliko su u SRB?
Ovde su 200chf komad (225/45/17), sto mu dodje 19k rsd.
Koliko su u SRB?
Ovde su 200chf komad (225/45/17), sto mu dodje 19k rsd.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni svi vulkanizeri i veci prodavci rekose da bezim od GY-a
Stoje iza izjave da je dosta nekvalitetan sastojak gume i da zaostaje za ostalima po tom pitanju..

Stoje iza izjave da je dosta nekvalitetan sastojak gume i da zaostaje za ostalima po tom pitanju..
Brzine idu u H-a !!!

reci ti njima da sam im rekao da ne se*u 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Good Year je manje više odličan,a često i najbolji. Srpsko lupetanje neukih i korumpiranih majstora.
Ja montirao popodne zimske Dunlop Winter nešto. Idem sutra do Vranja pa reko nek se nađu, a i nije bilo nikog kod vulkanizera.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Promeni vulkanizere sa kojima se cujes, jer nemaju pojima ocigledno.Day Walker napisao:Meni svi vulkanizeri i veci prodavci rekose da bezim od GY-a![]()
To se danas moze reci za Michelina na zalost, ako cemo realno. U poslednje vreme najlosije izgleda Michelin koji ima 4-5 godina, truleksi. Ja radim 5 meseci kao vulkanizer, veruj nagledao sam se dosta marki, ali ako verujete Michelin je najispucalija guma procentualno koje skidamo i to sve sitne pukotine. Tj. da ne gresim dusu to su uglavnom modeli Energy E3A i Saver.
Inace ja sam se za zimske odlucio za Barum Polaris 3, nadam se da ce valjati za po gradu na Dobla. Javicu utiske treba sutra da ih preuzmem u subotu montiram najverovatnije. Ne ocekujem cuda, ali za te pare koliko me izadje a i kako me je sluzila Polaris 2 mislim da cu biti zadovoljan, naravno ne ocekujem cuda.
Za mene je od juče počela zimska sezona. I u ovu sezonu ulazim sa Michelin Alpin A3, četvrta zima, mada je realno treća jer je prve godine vožena svega mesec-dva, šara je odlična, misilm da ima nekih 6.5-7mm.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Pa Michelin sa A4 je iskopirao GYDay Walker napisao:Meni svi vulkanizeri i veci prodavci rekose da bezim od GY-a![]()

Nekako najvise verujem continental i gy gumama 
Ne znam zasto, neki unutrasnji glas.

Ne znam zasto, neki unutrasnji glas.