Ne brže od života!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Ne brže od života!
Da, nemacka medecina. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ne kapiras.kragujevac napisao:Nema veze ni koliko je snimak star niti bilo šta drugo. Jednostavno kad saznaju registraciju auta koji je bio u tom prekršaju samo sa jednim džipom interventne policije odu do tamo, pozvone i pitaju prvog ko izadje na vrata za junačko zdravlje. Jel ste vi taj i taj, dajte papire....malo mu na ovaj ili onaj način uteraju strah u kosti. Brzo bi se pročulo u krugovima koji treba to da čuju.Grujic napisao: 05 Avg 2019, 06:43 Ima nacina da se uhvate preko tih kamera iz okoline, al je problem sto se ne zna koliko je klip star, ne mora da znaci da je par dana pa da uzmu snimak...
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Ako je snimak od pre godinu dana neces naci snimak tablica na nadzornim kamerama u okolini jer se snimci ne cuvaju toliko.
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
U tom slučaju hebiga, mada sam sklon da poverujem da ovi retardi koji prave gluposti jedva čekaju da objave svoj dokumentovani idiotizam pa postoji makar nada da je snimak novijeg datuma.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
B92: Nesreća u Budvi: Ruskinja automobilom udarila kolica s bebom, mediji objavili snimak
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1574139
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1574139
Je'l ovo realno?
Da li ja dobro vidim, ovde auto prelazi preko kolica, i preko čoveka? Kao da su neka kvalitetna čvrsta kolica spasila život detetu.
Da li ja dobro vidim, ovde auto prelazi preko kolica, i preko čoveka? Kao da su neka kvalitetna čvrsta kolica spasila život detetu.
Ludilo
- kragujevac
Koja je kazna za ovo? Mislim, gaženje dve osobe na pešačkom prelazu, od toga jedna beba.
Meni je nekako na pameti streljački vod ili nešto tome slično.
Meni je nekako na pameti streljački vod ili nešto tome slično.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
daj kragujevac odluci se, jel hoces uredjeno drustvo i zapadni sistem ili hardkor diktaturu gde se ljudi streljaju i interventna salje da uteruje strah 

- kragujevac
Ovde interventna ne pomaže, a za ovako nešto bi i na zapadu trebalo da se uvede preki sud.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Ne moze demokratija i preki sud. Ne ide jedno sa drugim, stavise.
Cini mi se da je ove bio problem u automatiku verujem da je auto sa tim menjacem i da je umesto kocnice pritisnula gas, slucajno(daleko da opravdavam ovo ludilo) a refleksi kao u mrtvog konja.
Hvala bogu da nije bilo nista strasnije, mada kad se gleda jezivo izgleda, a beba je nekim cudom pala izmedju tockova i zbog toga hvala gospodu prezivela.
Svakako ne dao bog nikom, a bebi i tati zelim brz oporavak, jezivo.
Cini mi se da je ove bio problem u automatiku verujem da je auto sa tim menjacem i da je umesto kocnice pritisnula gas, slucajno(daleko da opravdavam ovo ludilo) a refleksi kao u mrtvog konja.
Hvala bogu da nije bilo nista strasnije, mada kad se gleda jezivo izgleda, a beba je nekim cudom pala izmedju tockova i zbog toga hvala gospodu prezivela.
Svakako ne dao bog nikom, a bebi i tati zelim brz oporavak, jezivo.
Gledala mobilni iz keca u kec. I onaj debil koji gura kolica totalno oduzet od realnosti. Dobro je da se sve dobro zavrsilo.
Da nije neki elektro auto? Ne mogu da verujem da lik gura kolica pravo ispred auta.
Navikao na Holandiju, odakle li je
Rx4 scenic...elektro nije...Heinz napisao: 05 Avg 2019, 16:02 Da nije neki elektro auto? Ne mogu da verujem da lik gura kolica pravo ispred auta.
Retardi na delu sa obe strane. Jedino dete je ovde nevino.