Biseri iz oglasa

Vicevi, smešne slike i situacije
Odgovori
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Re: Biseri iz oglasa

Post od jaksa »

Nema šta, maksimalno je utežen.

Ja bih onaj bad-look ćuning stil zakonom zabranio...
Korisnikov avatar
RINGE
Reactions:
Pridružio se: 06 Jun 2012, 08:52
Garaža: Suzuki SX4 GS

Post od RINGE »

Nikad KARAMBOLIRAN

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Prelep je :love:

Ulozeno je mnogo truda i paznje,zato je odlican!

/sarkazam off

Nije bas kao onaj zeleni Kragujevacki ali je slican :kezo:

sent from Kenda digitron using Tapatalk :)
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

Zveroljub napisao:viewtopic.php?f=29&t=1415
bas je smesno
Kuzmanovic napisao::plusone:
Ovo sam i ja imao u planu da uradim veceras.

@ADrei, nemoj da se ljutis, ali 500 evra za ovaj broj nije mnogo, vec je smesno.

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
sta je smesno?
pogledaj koliko se krecu takvi brojevi...
meni broj ne treba jer sam nabavio bolji, da li cu da ga prodam ili ce da mi stoji totalno mi je nebitno...cena je ta koja jeste i ispod toga ga necu dati,a mogu da stavim i 5000eura ako hocu ne znam zasto to tebi smeta???
takav broj ce za par god da vredi mnogo vise, a da je ista kombinacija u telenoru 063, vredeo bi trenutno bar 5x toliko...
Uroš S. napisao:Adrei, sad se ne sprdam, zaista me zanima koliko bih mogao da dobijem za broj 06X AXA AXXA? Brojevi su ispod 5 i bas zvuci dobro?
pretekose me 200din...
ja sam pre godinu dana prodao 064/xzzzzzz za 800eura :)
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

O cemu se radi uopste, o kom oglasu? Ne mogu da otvotim link koji je postavio zveroljub.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

^^^ SIM kartica sa "lepim" brojem , 500 evra fiksno...
Dzabe...
sent from Kenda digitron using Tapatalk :)
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Ako ljudi masovno daju 800e za tablice šta fali i za telefonski broj. Imidž(da ne kažem kompleks) nema cenu.
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

A onda ti isti ljudi dođu ovde na forum i traže savet kako da uštede 200 evra na registraciji, i 0,5 litara na potrošnji. :P
Imidž nema cenu. :kezo:
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
ADrei
Reactions:

Post od ADrei »

ftj napisao:Ako ljudi masovno daju 800e za tablice šta fali i za telefonski broj. Imidž(da ne kažem kompleks) nema cenu.
bas tako...
a ima nesto i u tome kad upoznas devojcicu i kazes joj broj 063/xxx-xxx :dobarvic:
za telefon svako moze da da 1.000eura ali takav broj moze da se kupi samo ako nekom padne na pamet da ga proda... i ode za nenormalnu cenu za par sati... takve cene su iskljucivo za telenor 6-ocifrene brojeve...

evo jos par zanimljivih oglasa...
http://www.halooglasi.com/market/telefo ... 0.128.html
http://www.halooglasi.com/market/telefo ... 7.128.html
http://www.halooglasi.com/market/telefo ... 1.128.html
http://www.halooglasi.com/market/telefo ... 1.128.html
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

U drugom postu sam objasnio razlog zasto mi je smesno, necu da se ponavljam.
A ti ako ocekujes da ce ti neko dati 500 evra za tu karticu, umesto da ode u npr. Vip, potpise ugovor i izabere broj koji hoce, tebi svaka cast i najiskrenije ti zelim da je sto pre prodas.

Sad ces ti da kazes da je to pre paid kartica, a u vipu uzimas post paid karticu. A ja cu da ti odgovorim da onaj ko ima u ovo tesko vreme da da 500 evra na karticu, sigurno se nece smarati sa uplacivanjem kredita.
Da je prefix 063 ili 064, pa jos da ima 6 cifara kao sto su 063 brojevi u pocetku imali, sigurno bi vredeli vise i sa time se slazem. Ali ti prodajes 066 broj i ja tu ne vidim nikakvu vrednost.

P.S. I naravno da mi ne smeta sto je prodajes za 500 evra, prodaj je i za 50 din, ja nemam nikakve vajde od toga. Ali imam pravo da komentarisem oglase, kao sto svi rade u ovoj temi. Ovo nema nikakve veze da li si ti u pitanju, ili neka druga osoba koja je okacila oglas na neki levi sajt. Ja komentarisem oglas(koga vise nema).

Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

ADrei napisao:
ftj napisao:Ako ljudi masovno daju 800e za tablice šta fali i za telefonski broj. Imidž(da ne kažem kompleks) nema cenu.
bas tako...
a ima nesto i u tome kad upoznas devojcicu i kazes joj broj 063/xxx-xxx :dobarvic:
za telefon svako moze da da 1.000eura ali takav broj moze da se kupi samo ako nekom padne na pamet da ga proda... i ode za nenormalnu cenu za par sati... takve cene su iskljucivo za telenor 6-ocifrene brojeve...
Poznato još od davnina da ribe otkidaju na broj telefona, puste suzu niz butinu ako čuju samo jednu cifru u celom broju :kuku:
ADrei
Reactions:

Post od ADrei »

Kuzmanovic napisao:U drugom postu sam objasnio razlog zasto mi je smesno, necu da se ponavljam.
A ti ako ocekujes da ce ti neko dati 500 evra za tu karticu, umesto da ode u npr. Vip, potpise ugovor i izabere broj koji hoce, tebi svaka cast i najiskrenije ti zelim da je sto pre prodas.

Sad ces ti da kazes da je to pre paid kartica, a u vipu uzimas post paid karticu. A ja cu da ti odgovorim da onaj ko ima u ovo tesko vreme da da 500 evra na karticu, sigurno se nece smarati sa uplacivanjem kredita.
Da je prefix 063 ili 064, pa jos da ima 6 cifara kao sto su 063 brojevi u pocetku imali, sigurno bi vredeli vise i sa time se slazem. Ali ti prodajes 066 broj i ja tu ne vidim nikakvu vrednost.

P.S. I naravno da mi ne smeta sto je prodajes za 500 evra, prodaj je i za 50 din, ja nemam nikakve vajde od toga. Ali imam pravo da komentarisem oglase, kao sto svi rade u ovoj temi. Ovo nema nikakve veze da li si ti u pitanju, ili neka druga osoba koja je okacila oglas na neki levi sajt. Ja komentarisem oglas(koga vise nema).

mogao si da uzmes u vipu pre 3god takav broj...vise ne mozes :D
sto se tice ovog broja vec imam jednu ponudu da ode za 350eura...
lepo sam naveo za telenor da su najskuplji njihovi 6-ocifreni brojevi :D
ja imam jos iz mobtela sad telenor 063/xyy-yyy i nema tih para za koje bi prodao taj broj, to je caletov br koji je kasnije dao meni :D
jednostavno takav broj je nemoguce kupiti jer niko nece da ga proda...

cini mi se da si bas ti komentarisao opet oglas koji sam postavio za gume,iako je pravilo na svakom forumu da se oglasi ne komentarisu...
nesto u fazonu nisu presle 3k nego 30k... i eto gume sam prodao za 3-4dana :isplazijezik:
Poslednja izmena od ADrei u 26 Okt 2012, 13:22, izmenjeno 4 puta ukupno.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ako onaj proda broj za 3000€, mogao bih i ja par sluzbenih, za po 'iljadu, ne treba vise :D

Tptlk
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

ADrei napisao:
bas tako...
za telefon svako moze da da 1.000eura ali takav broj moze da se kupi samo ako nekom padne na pamet da ga proda... i ode za nenormalnu cenu za par sati... takve cene su iskljucivo za telenor 6-ocifrene brojeve.........
Jbt pa sluzbeno imam telenor 6-ocifreni od pre hrista a jos se i "rimuje"
Nisam ni znao koliko sam "bogat" :kezo:
A sto se tice toga kako zene reaguju.....pa primetio sam da me u poslednje vreme bas jure.
Stalno zovu i traze pare....istekla vam je valuta,istekla vam je valuta. :mrgreen:
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

Nebitan je broj nego ko je iza tog broja.
Odgovori