somi-car napisao: 07 Avg 2019, 22:29
Drugari ako moze mala pomoc. Auto mi je zavrsio u servisu i pored stvari koje menjam potrebno je da se zameni i deo na slici pod brojem 9
To je gumeni nosac i nabija u ovaj metalni nosac. Majstor mi je trenutno nedostupan a neki chat sa firmom od koje porucujem delove glasi da ne znaju kako se zove ovaj deo.
Ako neko zna kako lakse i preciznije da im objasnim? Zbunjen sam totalno.
Tebe i carov2 uvek mešam. Pola sata tražio za audi a4 b8 to sa slike
Za šta ti treba, 607 ili 156?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
somi-car napisao:Drugari ako moze mala pomoc. Auto mi je zavrsio u servisu i pored stvari koje menjam potrebno je da se zameni i deo na slici pod brojem 9
To je gumeni nosac i nabija u ovaj metalni nosac. Majstor mi je trenutno nedostupan a neki chat sa firmom od koje porucujem delove glasi da ne znaju kako se zove ovaj deo.
Somi, jesi li ga nasao u serviceboxu, posto mi deluje slika odatle. Ako jesi mozes da se prebacis na hrvatski da vidis kako ga oni zovu ili jos bolje kstaloski broj, pozoves ovlasceni servis, panter ili nekog treceg i pitas ih po tom broju da li imaju taj deo na stanju.
somi-car napisao: 07 Avg 2019, 22:29
Drugari ako moze mala pomoc. Auto mi je zavrsio u servisu i pored stvari koje menjam potrebno je da se zameni i deo na slici pod brojem 9
Tebe i carov2 uvek mešam. Pola sata tražio za audi a4 b8 to sa slike
Za šta ti treba, 607 ili 156?
Za 607 trazim.
Nisam ja pronasao ovu sliku, vec majstor pa mi je prosledio sliku.
Moram sad da izbunarim naziv dela jer ne znam ni sta trazim.
carov2 napisao:Jeste, u pitanju su ovi koje je Pass postavio. Levi i desni, jedan je 9500 rsd, a drugi 6500 rsd čini mi se. Videću sutra o kojim se tačno radi. Majstor kaže da je sada sve super, auto više ne trese ni prilikom paljenja/gašenja i ne trese prilikom ubrzanja.
U pravu ti je komšija, Heineken, u ovlašćenom servisu toliko koštaju.
Problem je konačno rešen. Nosači motora su bili problem.
Bas cudno da mogu da tresu na ubrzanju, ajde pri polasku jos nekako.
Ali bitno da je reseno.