Ne brže od života!
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Re: Ne brže od života!
Nece taj dugo
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
- djors
- Pridružio se: 10 Avg 2018, 18:25
- Garaža: Peugeot 407 2.0 hdi; Yamaha xj600 diversion
Video sam posle da to koriste.. Verujem da bi po zahtevu nekim zvaničnim kanalom sama kompanija ugasila tu prodavnicu, jer propagiraju takvo ponašanje i to onda Teespringu dođe negativna reklama (a ne verujem da će ih nešto boleti što se naplate tiče, sitna je pungas riba). Ne verujem da bi američka firma dala podatke o vlasniku naloga, ali uvek može da se nađu na neki način, ako postoji volja.H4wkeye napisao: 07 Avg 2019, 15:52 Koriste Teespring, to je online platforma koja nije nasa. Mislim da se u Americi nalazi.
Znam da nema ništa od toga, ali eto, volim da sanjarim kako bi u idealnom svetu to bilo moguće

"If in doubt, flat out" C.McRae
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
2.2 promila, bez dozvole, neregistrovan auto. Za ovakve slucajeve treba se suditi za ubistvo motornim vozilom, minimum 20 godina zatvora.
Idemo dalje:
https://www.blic.rs/vesti/hronika/strav ... no/msvw53x
STRAVIČNA NESREĆA NA IBARSKOJ Četvoro mladih poginulo, četvoro životno ugroženo, uhapšen vozač BMW-a koji je izazvao udes
Ja stvarno ne znam STA RADE ti ljudi. Kako voze? Ne razumem. Ustvari razumem - mnogo provodim na AP i otvorenom putu i za godinu dana toliko sam se budala nagledao da je to strasno. Prosto neverovatno odsustvo mozga.
https://www.blic.rs/vesti/hronika/strav ... no/msvw53x
STRAVIČNA NESREĆA NA IBARSKOJ Četvoro mladih poginulo, četvoro životno ugroženo, uhapšen vozač BMW-a koji je izazvao udes
Ja stvarno ne znam STA RADE ti ljudi. Kako voze? Ne razumem. Ustvari razumem - mnogo provodim na AP i otvorenom putu i za godinu dana toliko sam se budala nagledao da je to strasno. Prosto neverovatno odsustvo mozga.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Verovatno snimao, ja bih mu mobilni odmah gledao
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Znači Dacia izašla na glavni put, ispred vozača koji je vozio malo ''oslobođeno''... Loša procena i eto ga...
Odakle ta informacija?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
- Pulp Fiction
Tnx. Ostali nisu preneli te detalje, valjda ih nisu izmislili.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Sad će da se diskutuje da li je više kriv ovaj što je vozio prebrzo na glavnom putu ili ovaj što se uključio na glavni put i (možda?) to uradio nepropisno.
Raskrsnica je kriminalna.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
https://www.kurir.rs/crna-hronika/33000 ... to-nesrece
Stefan Kocić (20) poginuo je u četvrtak oko tri sata ujutru na ulazu u Nišku Banju, dok je pomagao nepoznatom čoveku da promeni gumu na kolima. Na njega je automobilom BMV naleteo vozač D. M. (27), koji je, kako nezvanično saznajemo, imao 2,2 promila alkohola u krvi.
Policija ga tereti i za niz saobraćajnih prekršaja, jer je registracija za BMV kojim je upravljao istekla još pre godinu dana.
Stefan Kocić (20) poginuo je u četvrtak oko tri sata ujutru na ulazu u Nišku Banju, dok je pomagao nepoznatom čoveku da promeni gumu na kolima. Na njega je automobilom BMV naleteo vozač D. M. (27), koji je, kako nezvanično saznajemo, imao 2,2 promila alkohola u krvi.
Policija ga tereti i za niz saobraćajnih prekršaja, jer je registracija za BMV kojim je upravljao istekla još pre godinu dana.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Pulp Fiction
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ne znam koja je raskrsnica, ali znam da se na dobrom delu ibarske ne uključuješ kad nema nigde nikoga, već kad proceniš da ima dovoljno mesta da uđeš. Jednostavno mora tako zbog gustine saobraćaja. Nema bez razloga toliko saobraćajki tamo, naročito u sezoni odmora.