E pa lepo sad se saznalo da je imao i 1.2 promila alkohola u krvi, vozio 170 i da li i dalje smatrate da nije kriv za nesrecu?
Da nije udario u ovu daciju, udario bi u neki drugi auto ispred dacije koji je bio.
Kao sto rekoh po meni dacija nizasta nije kriva jer evo teorija(to bi se i u praksi desilo) da je propustio kojim slucajem nesto(auto) koji nije ni teorijski mogao da vidi jer je tu blaga krivina kroz koju ne mozes nista videti, budala bi proletela i 101% udarila u neki drugi auto napristo to je cinjenica jer 170 + 1.2 u krvi, magistrala ne mogu da daju nista drugo do nesrece, pre ili kasnije, verovatno iz Guce baja leteo(gde je policija) jer ne mogu da verujem da ako je isao odande da ga nijedna patrola nije zaustavila a mene koji ni ne pijem alkohol(vec ga se gadim) svako vece zaustave da urade alkotest. Dalje ova druga varijanta naprosto ljudima u daciji je to bila sudbina jer mogao je bilo ko poginuti kao sto rekoh u prvoj teoriji ali bas su oni-sudbina, ukljucio se covek propisno jer nicega nije bilo "gospodin" je bar 1km bio daleko od tog ukljucenja u trenutku kad se dacija ukljucivala na magistralu, dakle em ga fizicki nije mogao videti(krivina, zavoj blagi) a nikako predpostaviti da ce neko doleteti tu brzinom za koju predje u 1 sec 50m jer on ga je sustigao na 50-100m po ukljucenju sto govore fotke da je udario u "dupe" daciju ne u vozacka vrata dakle nije dacija izletela budali.
Opet kazem da se pre budale nije dacija ukljucila ovaj bizgov bi neki drugi auto sustigao.
Samo sad nek on pije pivo sa suvozacem dok vozi(pungas story) a ja se nadam da isti nece duze vremena videti belog dana na slobodi i pozeleti mu da nikada vise ne sedne za bilo koji auto kad izadje iz zatvora, trajno bih ja njemu zabranio voznju.
https://www.blic.rs/vesti/hronika/sa-17 ... -u/3tpn5gb