Dobro je vidim da sad ljudi pocinju ipak da prepoznaju ono o cemu sam prvi dan po nesreci pisao da je bmw kriv a ne dacija koja se vec ukljucila propisno na magistralu i drago mi je da vecina ako mogu da kazem sad ima taj stav jer je po meni ispravan, aman ne moze se leteti putevima i jos biti mortus pijan a neki i drogirani.
Sta neki pokusavaju da promovisu tim sto govore da je krivica u vozacu dacije kad covek se propisno ukljucio I NASTAVIO KRETANJE magistralom dakle ukljucio se nije udario nikoga pri ukljucivanju ukljucio se i nakon koliko hoces 15, 20,50... 100m je udaren OD POZADI da je isao normalnom brzinom da nije leteo bio bi vidjen propusten ne bismo sad pisali o tome.
Covek se ukljucio pogledao nema nikog usao na magistralu nakon 50m biva udaren od pozadi i usmrcen, u cemu je krivica njegova?
Kako da propusti nesto sto ne postoji/ne vidi se/nema ga opet kazem tu je blaga krivina ovaj je doleteo brzinom projektila i to niko od nas ne moze da predvidi, aj nek mi neko objasni prilazi raskrsnici u blagoj krivini, stane pogleda nema nikog krene ukljuci se vozi 50-100m i dobije udarac od pozadi i za sta ste vi tu krivi a ondaj drugi em vas udario od pozadi em mortus pijan em leti 170-200 km/h, kako cete vi predvideti da iza krivine leti budala koja 4 puta juri vise od dozvoljene brzine.
Ja mogu da predvidim da ima budala koje bar duplo vise voze od ogranicenja ali 4 puta to ne mogu ni da predvidim narocito na magistrali aj da je AP to i da moj mozak "razume" ali na ibarskoj 200 ili tik manje, bolest.
A u prilog ove teme
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/vozac ... ce/tk0y2mc
hvala bogu i jedan apel dajte ne letite putevima, njima se vozi u saobracaju.