Sa ugašenom notifikacijom je cvrc, opet se pojavi, probaću sa MWB.
Edit :MWB našao dva problema, ali to očigledno nisu bili oni koji prave ovo sranje, pošto i posle malwarebytes otvara stranice sa reklamom.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Vidi permissions u aplikacijama, koja ima pristu internetu ili chromeu...verovatno je to i nekoj app, kevi sam ja zbog toga izbrisao neku glupost, isto sam trazio sat vremena do cega je.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Jel to ovde? Ako jeste, na ovoj listi ne vidim ni Chrome ni internet? Hm
Ove tri "dodatne dozvole" na kraju liste su neke gluposti, nemaju veze sa Chrome.
Screenshot_20190812_154828_com.google.android.packageinstaller.jpg (34.97 KiB) Pogledano 1731 put
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
kragujevac napisao:Sa ugašenom notifikacijom je cvrc, opet se pojavi, probaću sa MWB.
Edit :MWB našao dva problema, ali to očigledno nisu bili oni koji prave ovo sranje, pošto i posle malwarebytes otvara stranice sa reklamom.
Ugašene notifikacije i za sajtove ili samo za Chrome? Na dnu imas advanced i additional settings.
kragujevac napisao: 12 Avg 2019, 20:46
U startovanom Chrome jesam više puta a u podešavanjima sam evo sad uradio, javiću da li je uspelo.
Hvala svima do sada na idejama.