Brate, ljudi prave autoputeve ispod mora, planina, poluostrva, obilaze granice susednih država, a mi kao da smo napravili auto put na Mesec... #Srbija #propaganda
srdjanyo napisao: 19 Avg 2019, 08:46
Brate, ljudi prave autoputeve ispod mora, planina, poluostrva, obilaze granice susednih država, a mi kao da smo napravili auto put na Mesec... #Srbija #propaganda
I onda u svakoj vesti ide i ono "neki žele da nas vrste u prošlost, u vreme bez puteva, neki delovi opozicije pričaju ovo/ono.... Blablabla.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
srdjanyo napisao: 19 Avg 2019, 08:46
Nije, nego srpska posla, kao ljudi kod nas kad prave kucu, slave kad stave krov, slave kad stave stolariju, slave kad urade fasadu i kad se useljavaju.
Je l ti mozes da verujes da je on spremio gomilu automobila sa zastavama koji su vozili autoputem?
Mislim hajde da se ne foliramo, super je sto je zavrsen taj put, stvarno je to ok, deluje sa je dobro uradjen ali nacin i nivo na koji se to servira krezubom narodu, to je tuzno.
Nije završen taj auto put, Ogi. Samo deonica do Ljiga. Taj put treba da se prostire do granice sa Montemiloom . Tada će biti završen. A do tada će mnogo krda bizona proći ovom našom prerijicom od države.
srdjanyo napisao: 19 Avg 2019, 11:25
Nije završen taj auto put, Ogi. Samo deonica do Ljiga. Taj put treba da se prostire do granice sa Montemiloom . Tada će biti završen. A do tada će mnogo krda bizona proći ovom našom prerijicom od države.
Ogi napisao: 19 Avg 2019, 11:22
Mislim hajde da se ne foliramo, super je sto je zavrsen taj put, stvarno je to ok, deluje sa je dobro uradjen ali nacin i nivo na koji se to servira krezubom narodu, to je tuzno.
Zaista smo krezubi. Npr. koliko cesto kod mene u prodavnice udju ljudi u poznim godinama a da se nisu kupali xy dana. Kako to objasniti. Bukvalno mora da se posle proluftira prostor. Sa druge strane u centrima gradova sve napuderisano i naparfemisano.