Gesendet von meinem SM-A750FN mit Tapatalk
H4wkeye, jesi ovo slikao tokom posete naselju Radio far, kao što si planirao?
Boeing 757 passenger plane landed so roughly its fuselage was bent out of shape by the impact
https://metro.co.uk/2019/08/19/boeing-7 ... to=cbshare
Da.snork napisao: 20 Avg 2019, 01:08H4wkeye, jesi ovo slikao tokom posete naselju Radio far, kao što si planirao?
Ja sam ranije dosta vozio bicikl do okoline Surčina, ali nisam imao čime da slikam. Sada mi je stan naspram lokacije gde obično izbacuju stajni trap kada sleću iz smera Avale (slao sam ranije šta može da se uslika telefonom). Proletos u Beču videh na sniženju Sony A6000 + objektivi 17-50 i 55-250 za 700 evra. To je onaj foto aparat što mi je Zuzazu preporučio. Međutim, ubedi me kolega da je A6000 "zastareo" i da treba kupiti A6300 ili A6400. Ali oni su za mene bili preskupi i sad mi je krivo što nisam kupio A6000 sa objektivima po povoljnoj ceni.
Tokom poslednje dve-tri godine mogli su se videti razni (za nas) retki avioni. Npr. Arkia Israeli je letela Beograd-Tel Aviv Boeingom 757 (najveći uskotrupni avion). Bio je par puta (čini mi se Turkish) kargo Airbus A300. Azerbejdžanski Silk Way leti redovno kargo B747-icama. Jednom mi je C17 Globemaster (ne znam da li američki ili emiratski) zaklonio pola prozora kad je vraćao vojnike iz regiona sa neke vežbe u UAE.Pretpostavljam da bi An-124 bio još impresivniji. Mada ih nikada nisam video da sleću sa ove strane. Obično ih uslika Geza kako sleću sa zapada.
![]()
Kad, sutra? Ne verujem da cu moci, inace bih dosao