Ali evo i ovako, najbitniji delovi, možda neko ne koristi tviter...
Govoreći kako tenk nije ništa strašno, Vučić je između ostalog rekao i da Borusija Dortmund ima tenk ispred stadiona kao simbol i to sa oznakama "koje podsećaju na neka prošla vremena".
Naravno, slagao je ili su ga spremili kao za epizodu sa peračima prozora. Mali niz:
Fotografija koju je pokazao potiče sa dana otvorenih vrata Tenkovskog bataljona 104 nemačkog Bundesvera održanog 21. septembra 2014. godine u kasarni u Frajmdu u Bavarskoj. Evo te slike koju je skinuo sa neta:
Ta i još par slika tenka mogu se naći samo na jednom malom forumu i na FB Eventu posvećenom tom danu otvorenih vrata.
Dakle niti Borusije, niti stadiona, niti Dortmunda. Ali hoće to kad te za mlataranje slikama pred novinarima spremaju fanovi. (Kraj)
Daj im malo vremena, pa ce postaviti jos neki primer kako bi opravdali ovaj idiotluk. Obzirom da su najbrojnija navijacka grupa u Srbiji, samo neka ga zajasu i krenu u oslobadjanje okupiranih teritorija. Valjda su ideali bitniji od gradjevine i € u dzepovima...
Pejo 069 1468 109
Znam da on radi varenje branika, tu je na telepu u heroja pinkija a radi u zonedu na b.evrope pa ga zovni i vidi da li moze da ti pomogne.
Vidju ga kako je lijep Ja sam picolo pazario slucajno. Otisao u saturn, jurio skroz desete stvari i bilo ovo na rasprodaji za 30e. Picolo je tada (pre skoro 3g) bio oko 90e, sto je meni bilo suludo i bezobrazno.
Hteo bih da gledam preko mobilnog prenos fudbalske utakmice sutra. Verovatno preko YouTube-a. Da li neko ima predstavu koliko bi neta moglo da se potrosi na to?
shandu90 napisao:Vidju ga kako je lijep Ja sam picolo pazario slucajno. Otisao u saturn, jurio skroz desete stvari i bilo ovo na rasprodaji za 30e. Picolo je tada (pre skoro 3g) bio oko 90e, sto je meni bilo suludo i bezobrazno.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Za 30e odlicna kupovina. Bilo je par modela u Gigatronu ovaj mi se najvise svideo. Ima dosta prostora za solju da stavis lepo, a i estetski fino izgleda.