I pandur mu je rekao da je trebao da prijavi NN lice i da je zatekao ostecen auto.

Jbg, ako je ostavio pored ostecenog stuba u zatvorenoj garazi, onda je ocigledno. Da je ostavio na nekom otvorenom parkingu, mozda bi ga neko usput jos ocesea malotoleander napisao: nije mogao da pise NN lice i da je zatekao ostecen auto jer je iz ostecenja bilo ocigledno sta je uzrok..
Moja žena je udarila u kapiju (koja se automatsli zatvara), dakle nije izašla na ulicu, zvali smo miliciju i rekli su da je da ako nije bilo povređenih oni ne izlaze na uviđaj. Zvali smo odmah i DDOR, pošto kod njih imam kasko, i oni su isto potvrdili. Rekli su ako je auto u voznom stanju da ga doteramo, što smo i uradili. Šteta je bila oko 180k dinara. Pošto je auto bio nov, 12 dana startoleander napisao: 02 Sep 2019, 15:20 Drugar zakacio auto u garazi na stubic. Odvalio retrovizor, ulubio i izgrebao prednja leva vrata, deformisana i sajtna. DDOR insistirao na policijskom zapisniku, ovi izasli, napravili zapisnik i pisali mu prijavu. Sad ceka poziv od sudije za prekrsaje, ali ga ceka 6-15,000 i par bodova.
Ja sam Kodiaqa osigurao u Uniqa-i, isto traze zapisnik za sve stete.
Ima li koje osiguranje da, barem, parking stete isplacuju bez zapisnika?