markoue napisao: 03 Sep 2019, 15:49 Toliko si godina zivota spucao, a nista nisi razumeo. Bas tuzno za videti.

markoue napisao: 03 Sep 2019, 15:49 Toliko si godina zivota spucao, a nista nisi razumeo. Bas tuzno za videti.
Na osnovu ličnog iskustva tvoje porodice si zaključio šta je Hrvatima/Hrvatskoj plan, cilj ili šta već?Heineken napisao:Ne gutam baljezgarije, licno iskustvo moje porodice
To je beogradski specijalitet, tablice nebitne. Ustvari čini mi se da najviše vole baš beogradske tablice, ko će kome ako ne svoj svome.
Vladapetr napisao:Da, zato oni nisu imali žrtve i Srbi u Krajini nisu imali nameru da smanje broj zlih Hrvata. Jbt, kako gutate baljezgarije koje serviraju garniture sa vlasti, užas...
Da se razumemo, nemam nijedan razlog da ih branim, to što sam tamo suvlasnik firme apsolutno ne menja moj generalni stav i posmatram ih sa istim (ne)razumevanjem kao i npr Lazarevac, Novi Sad pa čak i Beograd. Pričam o neposrednom iskustvu u kontaktu sa ljudima i problemima koje tamo nismo imali, a realno smo ih očekivali. Sa onima koji imaju gram mozga apsolutno ni najmanju neprijatnost nismo doživeli, a npr. 2-3 puta smo se ozbiljno zapili u velikoj ekipi gde je nekoliko ratnih veterana i vojnih lica koji su u pratnji predsednika.
Naravno da je tamo i pun k. idiota koji gutaju neku HR verziju Informera, ali na takve nismo naleteli. Prvi ne bih letovao u HR u nekoj free style varijanti upravo zato da ne mislim hoću li negde naleteti na takvog krkana, ali daleko od toga da su svi takvi i da je ta mržnja neko opšte stanje svesti.
naravno da jeste. razbucali su na zatvorenom parkingu nekim sportistima 2,3 auta pre par godina i slično.nikaragva napisao:Dzabe sto smo mi ovde vecinom normalni i sto ima ogromna vecina normalnih hrvata, dovoljna je jedna budala da se nadje ili par njih, da ti upropasti letovanje, pa i zivot.
Da li se ta mrznja podgreva iz Zagreba/Beograda, ne znam, niti znam zasto, ali evidentno je da tamo mozes ostati bez auta ili delova auta.
Ne secam se da li je ikad nekome iz hrvatske ovde unisten auto. Priznajem da ne pratim vesti, pa ne znam, ili niko ne prica o tome.
Vidiš, upravo to je pokazatelj kako se pecate na baljezgarije sa TV-a. Kolinda je odvalila glupost i laž, jer time kupuje svoju Informer publiku. Sad su im izbori, a naci priča uvek ima publiku.zdushan napisao:E da. Neverovatno. Takvih lazova, otimaca istorije I nacije bez stida ne postoji na kugli zemaljskoj.
Dučić je rekao: Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ne zato što se ničega ne boje, nego zato što se ničega ne stide.
Sent from my SM-A605FN using Tapatalk